Hříšné ledničky: Nedělní Aha! na kontrole velikonočních zásob našich celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hříšné ledničky: Nedělní Aha! na kontrole velikonočních zásob našich celebrit!

Adriena (48) a Luděk (68) Sobotovi - Převládá zelenina a džusy, což je dobře. Vzadu nechybělo vínko, což je ještě lepší. Jen slivovici z Moravy má Luděk stranou, takže naše inspekce ji neodhalila (kdyby se sám neprozradil). Ale co, koledníci přece musí dostat štamprli.
Adriena (48) a Luděk (68) Sobotovi - Převládá zelenina a džusy, což je dobře. Vzadu nechybělo vínko, což je ještě lepší. Jen slivovici z Moravy má Luděk stranou, takže naše inspekce ji neodhalila (kdyby se sám neprozradil). Ale co, koledníci přece musí dostat štamprli. (Aha! – Jaroslav Benda, Karel Kopáč, Petr Novotný, Martin Pekárek a Markéta Urbanová)

Svádějí nás, vábí, potichu se k nim v noci krademe jako k milenkám a když je otevřeme, jejich magické světlo nás uvrhne do hypnotického poblouznění. Jsou dobyty, vypleněny. Alespoň tak to máme s ledničkami my, chlapi. A naše krásnější polovičky?

Kdepak, manželky půvab lednic nevidí, jsou pro ně synonymem věčných nákupů, zásobování a zavážení. Prostě žádné velké kamarádky nejsou. Dost však úvah. Nedělní Aha! na vizitě v lednicích celebrit zjišťovalo stav zásob před Velikonocemi. Jaké hříchy a tajemství ukrývají?



Přečtěte si
zelena.karkulka
9. 4. 2012 • 00:25

zajímavého???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.