Jste to, co jíte! - Zuzana (170 kg): Měla o 19 let mladšího milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jste to, co jíte! - Zuzana (170 kg): Měla o 19 let mladšího milence!

Bože, tohle že jsem snědla?!
Bože, tohle že jsem snědla?! (TV Prima)

Ženy se vždy chtějí zalíbit mužům, a proto kvůli nim hubnou a všemožně se zkrášlují. Ne tak ale účetní Zuzana (41), která kvůli svému o 19 let mladšímu příteli přibrala hrozivých 25 kilo a se svou už tak nelichotivou váhou se projedla na 170 kilo!

Má nyní 95 kilo tuku a hrozí jí morbidní nadváha, kterou trpěla už první účastnice nové řady pořadu Jste to, co jíte!, boubelka Milada.

Osamělá Zuzana má při váze 170 kg na svém těle 95 kilogramů tuku! Z toho ale viní především svého nyní již bývalého přítele, který byl o 19 let mladší, hubený a rád vařil. Na něj svádí nezdravý způsob stravování a přejídání.

„Zůstala jsem tak pasivní, že jsem se dostala až na dno. Během našeho vztahu jsem nabrala čtvrt metráku,“ komentuje svou zoufalou situaci žena, která teď žije sama se dvěma psíky a uzavírá se do své bubliny.

Nakolik ale vše ovlivnila psychika a nakolik lenost? „V jídle se nedokážu ovládat – miluju omáčky a sladkosti, kdykoliv během dne si dopřeju meruňkovou kapsu, oplatky, ořechy nebo mandle v čokoládě. Jsem líná připravit si jídlo doma předem, a tak často obědvám housku se salámem,“ krčí rameny Zuzana.

Byť původně chodila na sportovní školu, dnes už jí sebemenší pohyb činí ohromné problémy! Musí se přemlouvat, aby šla na pět minut se psy ven, absolutně nedokáže existovat bez auta!

A od toho se odvinul i »bič«, který na sebe ušila: nejenže se zavázala v domě šlapat sedm pater po schodech, ještě na měsíc odevzdá klíčky od svého milovaného auta výživovému poradci Petru Havlíčkovi!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.