Tuhle prdelku chtěl laskat mladý Topolánek! Krásná Zina mu vzkazuje: Pořád máš šanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tuhle prdelku chtěl laskat mladý Topolánek! Krásná Zina mu vzkazuje: Pořád máš šanci!

Bude z modelky nová paní Topolánková?
Bude z modelky nová paní Topolánková? (Ronald Sandee Sander)

Zina Šťovíčková (21), druhá česká vicemiss z roku 2009, se více než jako modelka dostala do podvědomí veřejnosti »aférkou« s Tomášem Topolánkem (19), synem bývalého premiéra Mirka Topolánka (55).

Mladý playboy krásnou missku naháněl s takovou vervou, že od jejího tehdejšího přítele málem dostal »nakládačku«! Zina se pak na nějakou dobu stáhla do ústraní, ovšem teď s velkou pompou představila své parádní fotky!

Fotografie se silným erotickým nábojem vznikly začátkem ledna v Londýně. A pro koho vlastně jsou? „Fotky jsou pro mou potřebu a taky pro toho fotografa, co to fotil,“ odpovídá modelka, která pracuje převážně v zahraničí.

Na otázku deníku Aha!, zda je stále v kontaktu s mladým Topolánkem, úplně zajásá: „Tomáš?! No tak neviděli jsme se strašně dlouho, ale občas si vyměníme mail a tak… Ale to je tím, že jsem se vrátila teprve před měsícem a teď jsem stále ve škole, tak nebyl ještě čas.“

Zina se do Prahy vrátila z Londýna, aby se mohla věnovat studiu na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy (je ve druháku).

A jak to vlastně tenkrát bylo, došlo mezi ní a Tomášem k nějakému románku? „Já jsem byla zadaná, takže jsme šli občas jen na večeři nebo zakalit. Ale hrozně se mi líbil, hlavně povahou. Je to skvělý kluk!“ pěje ódy tmavovláska.

Když jsme se zeptali, zda si dokáže představit, že by s vlivným synkem pana expremiéra začala randit, odpovídá: „Nóóó, nevím, ale asi bych se nebránila!“

Krásná modelka s obličejem Moniky Bellucci je přitom zadaná úplně stejně jako dřív, jejím přítelem je britský kolega z branže...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.