Dara Rolins v šoku: Otrávili její fenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins v šoku: Otrávili její fenku!

Dara se svou milovanou fenkou Missi.
Dara se svou milovanou fenkou Missi. (pro Aha! – Lukáš Vrtílek)

Zatímco si Dara Rolins (39) užívá s manažerkou a kamarádkou Evou Skallovou a jejich dcerkami na dovolené na indonéském ostrově Bali, nemá ani tušení o tom, že její milovaná fenečka Jack Russel teriéra bojovala o život! Fenku Missi se pokusil někdo otrávit a přežila jen díky rychlému zásahu veterináře!

„Někdo jí hodil za plot otrávené žrádlo, ona to sežrala a bylo jí zle. Objevily se u ní jasné příznaky otravy, tak s ní hned jeli k veterináři. Ten ji zachránil, ale bylo to jen tak tak,“ popsala deníku Aha! sousedka přátel Dary, kteří se v Říčanech u Prahy o fenku starají po dobu, co je zpěvačka na dovolené.

Sama Rolins nic netušila a měla včera vypnutý telefon. Její přátelé ji ale o hrůzné situaci informovali, aby se to necitlivě nedozvěděla z jiných zdrojů.

Nyní je fenka mimo ohrožení života, ale vyhráno ještě nemá. „Musí se s ní jezdit na veterinu na kontroly. Dávají jí nějakou výživu. Proč to někdo udělal, to není jasné. Ale asi ten grázl, co jí pejska otrávil, vůbec nevěděl, o jakého psa jde,“ dodala sousedka přátel zpěvačky.

V Říčanech se totiž v poslední době objevily případy, kdy někdo otrávil psy. Někteří dokonce uhynuli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.