Dcera Andrey Verešové: Ošklivý pád na sjezdovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Andrey Verešové: Ošklivý pád na sjezdovce!

Když Vanesska spadla, starostlivá máma Verešová u ní byla během vteřiny..
Když Vanesska spadla, starostlivá máma Verešová u ní byla během vteřiny.. (Martin Hykl)

Misska Andrea Verešová (31) si i přes silné mrazy užívala o víkendu lyžování s rodinou ve středisku Svatý Petr v Krkonoších. Výlet na horách si ale moc neužila její dcera Vanessa (4), která při lyžování upadla.

Verešové se naskytnul děsivý pohled, když viděla svoji dcerku nehybně ležet na svahu. Vanessu totiž chtěla naučit lyžovat sama a nespoléhala se na zkušeného instruktora, což se jí vymstilo.

Nakonec si Andrea ale oddechla, protože dceru pouze zmohla únava a z lyžování vyvázla bez zranění. Zpátky do akce se jí ale moc nechtělo.

Umíněnou slečnu v růžové kombinéze, kterou se maminka pokoušela zvednout, postavil zpět na lyže až tatínek Daniel Volopich (46). Ten jel kolem se synem Danielem (3). Přestože teplota klesla hlubuco pod bod mrazu, Verešovou mrazy netrápily. „Naštěstí jsme se všichni teple oblékli, tak se to dalo zvládnout,“ prozradila modelka.



Přečtěte si
illis
15. 2. 2012 • 23:17

bohatý podnikateli, zklidni se, vůbec jsi na diskuzi nikomu nechyběl. Když už nemáš co říct k článku, tak sem nelez. Tvé hulvátství si nech pro Ježíška, aspoň se na tebe vykašle . V noci tady strašíš, místo toho, aby jsi dělal něco smysluplného.

elis3
14. 2. 2012 • 19:59

Já taky dneska snad ani neusnu, jaký z toho mám šok a co oblečky? Snad si je nějak nezničily?Jistě jsou velmi, velmi drahé-značkové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.