Když milionář slaví narozeniny... Celebrity a pracháči řádili v Tatrách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Když milionář slaví narozeniny... Celebrity a pracháči řádili v Tatrách!

Expřítelkyně Leoše Mareše Hanka Svobodová se na párty vrhla na svého ženatého hostitele Igora Rattaje. Hladila ho na hrudi a společně na sebe vyplazovali jazyky.
Expřítelkyně Leoše Mareše Hanka Svobodová se na párty vrhla na svého ženatého hostitele Igora Rattaje. Hladila ho na hrudi a společně na sebe vyplazovali jazyky. (Aha! – Martin Hykl)

Do lyžařského střediska Jasná ve slovenských Nízkých Tatrách se o víkendu sjely a sletěly české a slovenské celebrity. Pozval je slovenský milionář Igor Rattaj (jeden z představitelů finanční skupiny J&T Group), který zrovna slavil 41. narozeniny.

Jeden z nejbohatších Slováků ale jaksi na chvíli zapomněl na to, že je ženatým otcem dvou dětí a motal se okolo bývalé přítelkyně Leoše Mareše (35) Hanky Svobodové (23). Do Jasné spolu dorazili z Prahy v soukromém tryskáči.

Letadlem Embraer Legassy dopravil šéf společnosti »Tatry Mountain Resorts« Igor Rattaj do svého lyžařského ráje nejen »nezadanou« Svobodovou, ale také modelku Andreu Verešovou (31) s jejím manželem Danielem Volopichem (46) a rebelku Agátu Hanychovou (26). Na podnikatelovo pozvání dorazil do hor také legendární hokejový brankář Dominik Hašek (46). Nechyběly ani slovenské modelky a televizní tváře!

Celá tahle partička se hned po příjezdu zúčastnila závodu ve slalomu na lyžích Tatra Ski Liga. S nejlepším časem mezi VIP osobnostmi (soutěže se jinak účastnilo dalších 600 lidí) dojel do cíle podnikatel Volopich, za ním skončil hostitel Rattaj následován Andreou Verešovou. „Je tady nádherně. Jsme tu jen s manželem, děti zůstaly doma v Česku,“ řekla deníku Aha! opět velmi luxusně vystylovaná Andrea, která je schopna za lyžařskou výbavu a oblečení utratit statisíce korun.

Po odpoledním závodu na lyžích následovala večer v klubu Happy End módní přehlídka lyžařského a golfového oblečení. A kdo jiný měl luxusní »hadříky« předvést než české a slovenské holky, které do Tater dorazily.

Jakmile pak Verešová, Hanychová a spol. sestoupily z mola, vrhly se na pití. Vínečkem posilněná modelka Hanka Svobodová to v průběhu noci rozjela na parketu se svým hostitelem Igorem Rattajem. Při tanci ho hladila na prsou a vzájemně na sebe vyplazovali jazyky.

Radovánky s ženatým pracháčem (jeho manželkou je slovenská podnikatelka Ľubica Skusilová) Hanka po nedělním probuzení odmítla komentovat. Na otázku deníku Aha!, proč přiletěla do hor a ani si nezalyžovala, odpověděla: „Bohužel jsem si nevzala věci! Ale jak jsem to tady viděla, tak mi to bylo hned líto. Třeba někdy příště.“



Přečtěte si
fiat
11. 11. 2012 • 14:06

a tak je jasné proč je o něho zájem, dokonce ho i olizují. To je ale pro muže těžk= si připustitž a tak strká hlavu do písku jako pštros.

reiner
24. 1. 2012 • 12:59

" české a slovenské holky "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.