PROSTŘENO: Martin si během večeře hrál na kozu!+VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO: Martin si během večeře hrál na kozu!+VIDEO

Martin je členem ochotnického souboru
Martin je členem ochotnického souboru (TV Prima)

Úterní Prostřeno patří zkušenému kuchaři Martinovi, který během večera změnil svou identitu. Bude to stačit na vítězství?

Včerejší hostitelka Slávka předvedla, že v Brně je oblíbené »zpestřit« zahraniční recepty vlastními ryze českými inovacemi. Martin v tomto trendu pokračuje a fondue vylepší po svém taveným sýrem. Ženy ale jeho předkrm přijaly s nadšením… snad až na Kristínu, jíž přišlo namáčet mastný chleba do sýra jako zbytečné.

S výhradami se setkala i Martinova cibulačka. „Nemám moc ráda toast rozmočený v polévce a cibule mi přišla málo orestovaná,“ nešetřila kritikou nenápadná Líba. Pravdou je, že Martin to s cibulí přehnal. Šest kousků pro pět strávníků je dost.

Slávka (druhá z prava) špatně okopírovala Ridiho

Jako hlavní chod se v Brně servírovala plněná krkovička, již Martin označil za »brněnské hradby«. „Ta šunka je taková šlachovitá,“ postěžovala si Jana. Překvapením byla příloha nazvaná »princezničky«. Pečená bramborová kaše ale Líbě nebyla moc po chuti.

Večer zachránilo představení, v němž Martin vystoupil v roli kozy. Ženy se ale bavily jen do té chvíle, než je zatáhnul do svých aktivit a přinutil je hrát kůzlátka.

Jak se hostům Martin zavděčí pečenými jablky? Má šanci ve společnosti čtyř žen? Sledujte Prostřeno na Primě!

Martinovy recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.