Manžel Tatiany Vilhelmové Pavel Čechák: Musel k soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manžel Tatiany Vilhelmové Pavel Čechák: Musel k soudu!

Pavel Čechák
Pavel Čechák (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

Opuštěný manžel herečky Tatiany Vilhelmové (33) Pavel Čechák (34) byl u soudu! Nejde o rozvod se záletnou manželkou, která již žije se svým milencem Vojtou Dykem (26), ale konečně se začal projednávat jeho dubnový incident s taxikářem Vlastimilem B.

Čechák jel tenkrát pořádně opilý domů a v cíli cesty mezi ním a taxikářem došlo k rozmíšce, která skončila tím, že po něm Vlastimil B. vystřelil plynovou pistolí! Podle jeho tvrzení odcházel Čechák bez placení, v čemž mu chtěl zabránit.

To ovšem producent popírá; napaden byl prý neprávem. „Když už jsem si myslel, že je celá záležitost vyřešená a odcházel směrem k domovu, někdo na mě vystřelil. Předpokládám, že to byl taxikář,“ popsal nepříjemný zážitek Čechák před časem. Momentálně už se k záležitosti nechce vyjadřovat. „Nezlobte se, ale nechci se o tom bavit,“ řekl a ihned zavěsil telefon.

Proti taxikáři ale svědčí fotografie deníku Aha!, z nichž je patrné, že nestřílel do země, jak tvrdil, ale mířil přímo na Čechákova záda.

Taxikáře tak soudí pro trestný čin výtržnictví a pokud jej shledají vinným, hrozí mu až dva roky vězení!



Přečtěte si
ivoadler
27. 1. 2012 • 16:16

jistě nestřílel pro nic za nic. Nametenej manžílek naší celebrity musel něco provést, že po něm vystřelil. Naduté chování naší smetánky už volá do nebes.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.