Věčný smolař Daniel Hůlka: Vyražený zub mu spraví přítel Laurinové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Věčný smolař Daniel Hůlka: Vyražený zub mu spraví přítel Laurinové!

Hůlka přišel o přední zub při rvačce v hospodě.
Hůlka přišel o přední zub při rvačce v hospodě. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Šavlí si rozřízl ruku, spadl z liány, z balkonu, a dokonce i hlavou na traverzu. Nyní má zpěvák, nebo spíše věčný smolař Daniel Hůlka (43) vyražený přední zub a natrhlé obočí. Jako představitel Javerta z Bídníků Hůlka ještě pár dní zůstane.

K dokonalému úsměvu mu totiž pomůže přítel Sabiny Laurinové (39), stomatolog Karel Kameník (44), až příští týden. A i přes přátelské vazby Hůlku zákrok přijde pěkně draho, může se vyšplhat až na 25 tisíc korun!

„U mého zubaře jsem nepochodil, musím proto ke specialistovi,“ řekl Hůlka, který chrup nakonec svěří do rukou partnera své kamarádky Sabiny Laurinové Karla Kameníka. Ten si ho vezme do parády přesně za týden, ale o osudu Hůlkova zubu ještě jasno nemá.

„Nezlobte se, ale nemohu se k tomu konkrétně vyjadřovat, jelikož jsem pacienta ještě neviděl, a nemohu tak říct, který zákrok jak provedu,“ řekl Aha! primář stomatologického oddělení Thomayerovy nemocnice Karel Kameník.

Ve hře jsou tedy dvě možnosti a je otázkou, zda Hůlkovi budou moci místo vylomeného zubu dát pouhý implantát, anebo budou muset zbrousit další tři přední zuby a dát zpěvákovi tzv. můstek.

Oba tyto zákroky by Hůlku vyšly na zhruba 24 tisíc korun, čímž by se jeho obyčejná hospodská rvačka zařadila po bok drahým adrenalinovým zážitkům, které jsou nyní tak v módě.



Přečtěte si
dandova
30. 1. 2012 • 14:25

Dobrý!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.