Kateřina Brožová ukázala sexy tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kateřina Brožová ukázala sexy tělo

Karel Gott s ředitelem aquaparku Pavlem Sehnalem a realizačním týmem akce.
Karel Gott s ředitelem aquaparku Pavlem Sehnalem a realizačním týmem akce.  (Foto: F. Jirásek)

Herečka Kateřina Brožová ukázala své vnadné křivky. Během premiéry dlouho očekávaného filmu Hranaři a posléze i na slavnostním večírku se Brožová předvedla v sexy šatech, které lemovaly její sexy postavu. A přítomní pánové měli tak oči jenom pro ni.

Svou účastí poctil večírek i Jan Tříska, který již řadu let žije v Americe. „Je to vynikající film. Dnes jsem ho viděl poprvé a musím se přiznat, že se mi moc líbil a doufám, že se bude líbit všem,“ svěřil se deníku Aha! Tříska, který přiletěl speciálně kvůli premiéře filmu.

Kromě hlavních protagonistů jako byla Saša Rašilov, Michal Dlouhý, Jiří Langmajer, Jan Tříška a Kateřina Brožová dorazila i řada dalších celebrit. A i ty se mohly pokochat pohledem na krásnou moderátorku Evu Decastelo, která celým večerem slavnostní v doprovodu svého moderátorského kolegy Petra Vojnara hosty provázela. Vrcholem večera bylo nejen krájení hranařského dortu, ale i módní přehlídka značky Stones.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.