Tragédie Simony Postlerové: Manžel přišel o oko, syn je vážně nemocný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragédie Simony Postlerové: Manžel přišel o oko, syn je vážně nemocný

Simona POstlerová to nemá jednoduché.
Simona POstlerová to nemá jednoduché. (Aha! – J. Mašek, TV Prima)

Herečka a daberka Simona Postlerová to nemá v životě jednoduché. Přestože na jevišti i v televizi rozdává radost, sama bojuje s krutými ranami osudu. Nejprve se musela vyrovnat s rakovinou manžela Zdeňka Hráška, pak i s vážnou nemocí svého syna Damiána (17).

„Seděli jsme u snídaně a on každou chvíli protočil oko ke stropu. Několikrát jsem si toho všimla a zeptala jsem se, co se děje. Přiznal, že nevidí nahoru, má tam jen stín. Šel s tím za doktorem, který mu řekl, že přišel za pět minut dvanáct,“ popsala Simona Postlerová v rozhovoru pro Ona Dnes okamžik, kdy lékaři jejímu manželovi Zdeňkovi diagnostikovali rakovinu oka. A jejich ortel byl nemilosrdný – jediná naděje na záchranu je oko vyjmout.

„Zkolabovala jsem. On byl silnější než já. Přišel a řekl: „Zítra přijdu o oko, mám rakovinu.“ Zhroutila jsem se, ale on držel. V tu chvíli jsme pochopila, že musím fungovat také,“ svěřila se s těžkým okamžikem herečka. „Doktorka řekla: „Máme velký problém, váš manžel přijde o oko.“ Plakala jsem, ale držela se. Největší krize přišla až za dva roky, kdy mi to teprve pořádně došlo. Teď už je to takový kolorit: sklenička, vypadne oko, vypláchnout. Je nutné mít oko čím dál větší, organismus pracuje. A proto je nutné ho občas i vyndat,“ vyprávěla.
„Nejvíc si vážím toho, jak to manžel všechno ustál. „No co, jsem jazzman, já to zvládnu i poslepu,“ vtipkoval. Takže nás to posílilo,“ dodala.


Za tři roky poté, co přišel její manžel o oko, zasáhla Simonu další rána osudu. Onemocnělo jí mladší dítě, syn Damián. „Nechci o tom mluvit. Můžu říct jen to, že byl dva roky hospitalizovaný a jezdila jsem za ním během té doby i dvakrát denně.  Damián onemocněl, když mu bylo čtrnáct, teď je mu sedmnáct. Chodí do speciální školy, neustále bere léky, nemůže být sám. Chce to ještě trpělivost,“ uzavřela oblíbená herečka, která má doma ještě dceru magdalénu (19).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.