Daniela Peštová a Paľo Habera: Romantika v centru Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniela Peštová a Paľo Habera: Romantika v centru Prahy!

Slavná modelka si vyšla na procházku se svým manželem Pal’em Haberou.
Slavná modelka si vyšla na procházku se svým manželem Pal’em Haberou. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvák Pal’o Habera (49) si udělal romantické odpoledne se svou manželkou, topmodelkou Danielou Peštovou (41). Zatímco ona se vzpřímeně producírovala mezi turisty. Habera se maskoval kapucí a slunečními brýlemi, aby ho náhodou někdo nepoznal.

Páreček vypadal opravdu zamilovaně, Daniela se Habery láskyplně držela, vůbec to nevypadalo, že už jsou spolu dlouhých dvanáct let. Připomínali čerstvě zamilovaný páreček. Přitom už spolu mají dvě děti – dceru Ellu (9) a syna Paula Henryho (2).

Daniela má z prvního manželství syna Yannicka (15). Peštová se však netají tím, že by chtěla ještě jednoho potomka. Manželé rozhodně nebyli na vánočních nákupech, nezastavili se ani v jednom krámu, pořád si něco špitali do ucha a kochali se památkami, hlavně Týnským chrámem na Staroměstském náměstí. P

rošli se i Celetnou ulicí. Oba by mohli radit manželským párům, jak být stále ve svazku šťastní, neboť na nich bylo vidět, že jsou jedno tělo a jedna duše…



Přečtěte si
anjelik
3. 12. 2011 • 12:06

Ale nehovor.Pali je krajsi ako kraus alebo Saudek a ini spevaci,herci atd.Ci je mensi alebo nie to neni podstatne.Podstatne je,ze sa maju po tolkich rokoch radi.

annahradecek
3. 12. 2011 • 11:29

To není hezké,když vedle manžela kráčí žena bidlo. Je to asi módní trend být vysoká a štíhlá, ale dříve by platila za šeredu. je to věc názoru a doby. / Walter Scott popisuje ošklivou Magdu Vatru, dceru čarodějnice jako vysokou, hubenou s rozevlátými vlasy/ Proč si poměrně inteligentní muž nechá vtlouct do hlavy nesmysly a nevybere si ženu k sobě ? Stejně tak napříkald Jan Kraus. Mindráky? jan Saudek se už snad poučil se Sárou /Šárkou Směšnou/, která si vzala i jeho jméno a nakonec i jeho syna. Podle čeho to někteří muži /proboha/ vybírají? Snad nejsou pro ně vodítkem pouhé centimetry ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.