Ochotská a Borhyová zažívají »teror«! Hlídají je na každém kroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ochotská a Borhyová zažívají »teror«! Hlídají je na každém kroku!

Michaela Ochotská se musela v kalendáři zahalit, aby už nikoho nepobuřovala.
Michaela Ochotská se musela v kalendáři zahalit, aby už nikoho nepobuřovala. (Jan Tůma, Vladimír Štross)

Moderátorky Michaela Ochotská (26) a Lucie Borhyová (33) jako by snad byly majetkem televize Nova. Ta jim určuje program, musejí hlásit společenské události, kterých by se chtěly účastnit.

„Každou akci hlásí dopředu, ať se to týká moderování, nebo jen účasti na večírku. Vedení schvaluje, kam mohou a kam ne,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj z televize.

Posledním problémem je kalendář Míši Ochotské, který nafotila v Monaku. Nepřipadá v úvahu, aby byl příliš sexy a odhaloval více, než by si moderátorka seriózních zpráv mohla dovolit.

„Všechny fotografie schvaluje PR oddělení televize, až pak mohou být prezentovány na veřejnosti,“ řekl Aha! fotograf Jan Tůma, který snímky Ochotské pořizoval.

Naposledy si tak dovolila udělat velmi odvážný kalendář Lucie Borhyová, která před čtyřmi roky odhalila sexy křivky na Krétě. Už tehdy to byl pro komerční televizi problém. O to více se teď musela hlídat Ochotská, která by samozřejmě měla co ukázat, jenže nemůže.

„Vše musí být decentní, aby to nepobuřovalo diváky televize. Ochotská se nemůže prezentovat jako nějaká laciná modelka, vždyť právě ona zvedá sledovanost. Hlídali, kolikrát se objevila na společenských akcích. Když to překročilo hranici, bylo jí doporučeno, aby se trochu stáhla z veřejného života,“ pokračuje ve vyprávění náš zdroj.



Přečtěte si
salamandr1
19. 10. 2011 • 19:26

Ale že by ještě někoho zajímala zapomenutá širokohubá Borhy???

mitoz
19. 10. 2011 • 00:13

O kterých zprávách je tu řeč?

enemabagjones
18. 10. 2011 • 23:01

Ono vůbec zapnutí televize vyžaduje notnou dávku rezignace na jakoukoli snahu najít si něco zajímavějšího, pro něco se nadchnout. Mentálně retardovaní ponejvíce sedí u televize hodiny a hodiny, aniž by si pamatovali, na co vlastně koukali. Je jich bohužel většina.

enemabagjones
18. 10. 2011 • 22:59

do televize je nejlepší cpát za vzor tyto štětečky, vykutálené dívenky - zlatokopky, z nichž si nejedna dcérenka vezme příklad. Tak ať se pak nedivíte, co vám z dítěte vyrostlo za spratka, ačkoli "jste se snažili o nejlepší".

aznom
18. 10. 2011 • 13:47

A ještě dodám,že považovat zprávy na "Nově" za seriózní může jen slepice,na kterou tě tímto pasuji!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.