Zamilovaná Michaela Ochotská: Utekla do Monaka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zamilovaná Michaela Ochotská: Utekla do Monaka!

Michaela Ochotská fotila svůj poslední kalendář v Budapešti, tentokrát vyrazila do Monaka.
Michaela Ochotská fotila svůj poslední kalendář v Budapešti, tentokrát vyrazila do Monaka. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Jan Tůma)

Sexy moderátorka Michaela Ochotská (26) si na Nově »odkroutila« několik týdnů služeb, kdy brala práci i za ostatní, a od včerejška si proto mohla vzít volno!

Hned ráno odletěla do Monaka – nečeká ji tam ovšem lenošení, ale zase práce. „Fotíme jako každý rok kalendář, jehož výtěžek bude věnován nadaci,“ pochlubila se Ochotská, která se jaksepatří stihla rozloučit i se svým přítelem Michalem Exnerem.

V neděli večer, před jejím pondělním odletem, si dali milenci sraz v restauraci Kogo v centru Prahy. Nemohli ze sebe spustit oči, neustále se dotýkali rukama a Ochotská noblesně potahovala z cigarety. Nový vztah jako by ji posílil, dodal jí energii. Po večeři spolu zmizeli do noci, kde loučení před týdenním půstem zřejmě pokračovalo...

Už v sobotu ale musí být Míša zpět – moderuje totiž mezinárodní soutěž v jednom pražském hotelu a v pondělí už opět vysílá zprávy.

Hromadí se jí snad pracovní nabídky díky novému milenci? Ten je vlivným mužem a má kontakty v těch nejvyšších kruzích. Na rozdíl od bývalého milence Adriana Pitucha, který se netěší té nejlepší pověsti.

„Adrian byl do ní strašně zamilovaný, ale později dost agresivní a o rozchodu nechtěl vůbec slyšet, vyhrožoval jí. Nechal si i vytetovat její jméno přes půl zad na páteř. Chtěl ji prostě vlastnit a mít jen pro sebe,“ prozradila deníku Aha! kamarádka Ochotské.

Moderátorka je tedy konečně v pohodě a může se zase naplno věnovat společenskému životu, který ji tolik baví.



Přečtěte si
aznom
27. 9. 2011 • 17:08

Tak proč sem strkáš rypák,když tě to nezajíma blbe?

mitoz
27. 9. 2011 • 16:17

Zajímá to někoho?

aznom
27. 9. 2011 • 15:39

Tak co čarodějnice,kdy začnete pomlouvat.Že by se Hillarka ještě nedostala z kocoviny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.