Luděk Munzar: Bojím se »Parkinsona«, koupu se v ledové vodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Luděk Munzar: Bojím se »Parkinsona«, koupu se v ledové vodě!

Luděk Munzar s manželkou Janou Hlaváčovou, která už několik měsíců bojuje s »Parkinsonem«.
Luděk Munzar s manželkou Janou Hlaváčovou, která už několik měsíců bojuje s »Parkinsonem«. (Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, M. Pekárek)

Ona bojuje s Parkinsonovou chorobou už několik měsíců! On jí pomáhá a snaží se zabránit tomu, aby ho onemocnění centrální nervové soustavy postihlo také!

Tak v současné době vypadá manželství hereckého páru Jany Hlaváčové (73) a Luďka Munzara (78). Prozradil i svůj návod na prevenci!

„Víte, co mě drží pohromadě? Každý den vlezu do bazénu se studenou vodou. I v zimě,“ prozradil Munzar v debatě se svým hereckým kolegou Zdeňkem Srstkou, který včera oslavil 76. narozeniny.

Sám Srstka má zase strach, aby ho nepostihla Alzheimerova choroba. Proto bývalý kaskadér stále chodí do posilovny.

„Vždy začínám prokrvením hlavy. Kdysi to bylo stojkou na hlavě, nyní aspoň předklony,“ řekl deníku Aha! Srstka.



Přečtěte si
klotilde
29. 9. 2011 • 12:08

Snad je dobré učit se třeba cizí jazyk, a tím mozek procvičovat. je ale i mnoho dalších nebezpečí. Můj otec v 93 tech začal dělat hlouposti, má takový svůj pohled na všechno a všechny. Je to pro rodinu zklamání. Nějaká duševní porucha /paranoia/ byla i dříve, ale nyní je to horší a otec vůbec neodlišuje členy rodiny a cizí lidi, prost citu a neschopen nějakého realného posouzení. Některým chytrákům se to samozřejmě hodí a snaží se situace využít k obohacení se. Co jiného lze čekat......A odborníci? Jsdou opatrní. Krádeže se nevyšetří,příapdy se odloží, soudkyně žalobu neřeší/ ani nezahájila řízení z důvodu neprokázání důvodnosti/ Důvody ale určitě jsou a nemalé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.