Katastrofa v »Talentu«: Divadlo při castingu málem vyhořelo! Kdo za to může? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Katastrofa v »Talentu«: Divadlo při castingu málem vyhořelo! Kdo za to může?

Při vystoupení akrobatické skupiny Agilitas musel zasahovat hasič!
Při vystoupení akrobatické skupiny Agilitas musel zasahovat hasič! (TV Prima)

Nescházelo moc a Mahelovo divadlo v Brně mohl potkat stejný osud jako kdysi pražské Národní divadlo. Na jevišti se během castingu show Česko Slovensko má talent rozhořel požár, který se vymknul kontrole!

Pyrotechnické efekty nejsou v »Talentu« ničím výjimečným, ale akrobatická skupina Agilitas podcenila nebezpečí ohně. Na jevišti to tak rozžhavila, že musel zasahovat hasič, který v divadle vykonával dozor. Požárem byla nejvíce ohrožena porota, protože výkony soutěžících sleduje z »první řady«.

Skupina Agilitas však tvrdí, že organizátoři situaci vylíčili lživě a nevhodným zásahem narušili jejich vystoupení. Přečtěte si jejich vyjádření pod galerií a do diskuze nám napište, co si o celé kauze myslíte vy.

Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik naštěstí požár ustáli bez újmy a mohou v soutěži čelit dalším katastrofám, které se vedle nových talentů objeví na jevišti.

Už v neděli je pobaví vitální stařík Jaroslav Hueber. Ten za svých 69 let nasbíral spoustu zážitků, o něž by se v televizi rád podělil. Nepopíratelný talent mají i vzdušní akrobati Vertigo a devatenáctiletá zpěvačka Andrea Gabrišová. Porotu nadchne písní All that jazz a všem ukáže, že i studentka církevní školy může být proklatě sexy.

Tohle je přesné znění e-mailu, který přišel do redakce ahaonline.cz:

Zmiňujete pouze lživou verzi organizátorů soutěže ČS má talent! Která je dle řady světků jednoznačně lživá, zavádějící a poškozuje naše jméno, jen proto aby se organizátoři soutěže zřekli odpovědnosti za organizaci cástingů!

Váš článek pokud by měl být podle reálné situace by měl mít spíše nadpis Katastrofa v Talentu – zbrklý hasič málem zapříčinil udušení desítek lidí včetně poroty.

Ve skutečnosti byly všichni přítomní ohroženi jen a pouze zákrokem zmíněného hasiče.

OFICIÁLNI STANOVISKO KASKADÉRSKÉHO TÝMU AGILITAS:

Článek by se spíše měl jmenovat "Zbrklý hasič málem udusil desítky lidí v divadle, přerušil natáčení a poškodil umělecké vystoupení!" protože jen nadělal škodu, málem udusil půl divadla a porušil hned několik různých předpisů. Kdyby se do toho nemíchal tak plánovaně hořící stůl jsme uhasili připraveným našim hasičem a našim bezpečným  hasičákem, místo toho vzal práškový přístroj, což je v rozporu s platnou legislativou a nadělal akorát škodu, navíc kvůli tomu museli přerušit natáčení... Ten článek je tím, že z hasiče dělá hrdinu, vyloženě nepravdivý a zavádějící čímž do značné míry nás poškozuje.

Bezpečnostní opatření speciálních efektů rozhodně nebyla podceněná! Tvrzení o podcenění je lživé a nezakládá se na pravdě.

S přáním hezkého dne Jiří Hrbáček



Přečtěte si
jiroch82
7. 10. 2011 • 19:35

Souhlasim s clanekm Jirky Hrbacka. Pan "hrdina" hasic neni vubec takovym hrdinou, jak se o nem pise. Ba naopak, nevydrzel s nervy a i pres varovani rezie zacal naprosto idiotskym a bezhlavym zpusobem hasit vse co potkal. Drobny ohnicek byl naprosto zvladatelny a podchyceny - patril k show, ale to uvidite snad sami v TV jiz tuto nedeli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.