Adéla Gondíková o svatbě exmanžela nevěděla! Má strach o alimenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adéla Gondíková o svatbě exmanžela nevěděla! Má strach o alimenty!

Adéla Gondíková ani dcera Nela o svatbě Ondřeje Brouska nevěděly.
Adéla Gondíková ani dcera Nela o svatbě Ondřeje Brouska nevěděly. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Herečka Adéla Gondíková (38) netušila, jaké překvapení ji o víkendu připraví exmanžel Ondřej Brousek (30). Muzikant se v neděli oženil s  Annou Remkovou (31), ale před svou bývalou ženou to utajil!

Na svatbu pozval jen ty nejbližší, rodinu a svědky. Mezi svatebčany tak chyběla i jeho sedmiletá dcera Nela, kterou má z prvního manželství právě s Adélou.

Ondřej Brousek zřejmě neměl odvahu říct své exmanželce o dalším životně důležitém kroku. Nejenže podruhé vstoupil do chomoutu, ale celá svatba proběhla v takovém spěchu a utajení i proto, že Remková čeká Ondřejovo dítě. A ani o tom Adélu nikdo neinformoval.

„O svatbě nevěděla,“ řekl nám náš zdroj. Gondíková ani její bratr celý den nezvedali telefony a hluchý byl i přístroj Ondřejova otce Otakara Brouska ml. Gondíková se opět utvrdila v tom, že prostě na chlapy nemá štěstí. „Jako by ke mně chlapi ani nepatřili,“ řekla nám jen několik dnů před veselkou svého exmanžela.

Tohle však nemusí být jediná šokující událost. S dalším dítětem, které čeká Ondřejova manželka, by totiž mohl muzikant zažádat o snížení alimentů, které měsíčně platí na dceru Nelu. Má na to totiž ze zákona právo.

„Pokaždé, když dojde ke změně poměru, může povinný zažádat o snížení stanoveného výživného a o jeho nároku pak rozhoduje soud. Ten může samozřejmě rozhodnout bez souhlasu matky vyživovaného dítěte,“ řekl nám pražský advokát.

Není  žádným tajemstvím, že otec Ondřej už tak o malou Nelu nejevil přílišný zájem...



Přečtěte si
pelagie
28. 9. 2011 • 08:54

všichni útočíte na Adélu?? On na tom nemá žádnou vinu, že se rozešli ? Sám utekl k jiné a že je Adéla o 8 roků starší, to také věděl, tak co ??? Bude to takový obšourník jako jeho fotr...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.