Jan Šťastný se pomstil synovi: Taky ho nepozval na svoji svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Šťastný se pomstil synovi: Taky ho nepozval na svoji svatbu!

Jan Šťastný a Bára Petrová
Jan Šťastný a Bára Petrová (Profimedia.cz)

Herec Jan Štastný stihnul svatbu s o 20 let mladší přítelkyní Bárou Petrovou dva měsíce před narozením jejich snya Ondráška. Na utajovaném obřadu chyběl jeho syn Jan (21) a účty v rodině Šťastných jsou tak vyrovnány...

Jan ho totiž svého otce také před rokem a půl nepozval na vlastní svatbu s Míšou (22), jíž Šťastný nemohl přijít na jméno kvůli porno minulosti. V obou případech se znepřátelené strany o svatbě dozvěděly až z médií!

„Mrzí mě, že se to dozvídáme takhle. Jsem z toho v šoku. Vůbec nás nepozval. Je to opravdu pravda? Budu to muset říct manželovi, ale přejeme mu hodně štěstí. Doufám, že mu manželství tentokrát vyjde,“ neskrývala překvapení Míša, která si neopomněla do tchána lehce rýpnout v narážce na jeho nepodařené manželství s Lenkou (51). S Janem Šťastným ml. už má čtyřměsíční dceru Leontýnku.

Ta Šťastnému před časem utekla k řediteli Národního divadla v Brně Danielu Dvořákovi (56). Tentokrát ale Šťastný ušetřil. Tím, že obřad proběhl jen ve čtyřech lidech na konopišťském zámku, nebylo nutné sahat příliš hluboko do peněženky.

Hvězda Ordinace v růžové zahradě se totiž netají tím, že má poměrně hluboko do kapsy – i přestože vydělává nemalé sumy. Pro svou novou rodinu chce pořídit větší byt, Báře k zásnubám navíc koupil drahý prsten za šedesát tisíc korun a pozval ji na dovolenou do Benátek. K tomu ještě platí alimenty za svého nevlastního syna Marka, který se před časem rozvedl.

Není divu, že si Šťastný s Bárou na svatbě vyměnili jen kožené náramky z obchoďáku...



Přečtěte si
opportunity
22. 9. 2011 • 19:09

ještě by mu mladý přebral holku!

majojo
22. 9. 2011 • 17:56

No tak to se mu, dědek nemravná, vážně pomstil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.