Svatební fotka roku: Je to drama! První fotka už má pořádný náskok | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatební fotka roku: Je to drama! První fotka už má pořádný náskok

Toto jsou zatím žhaví favorité na vítězství...
Toto jsou zatím žhaví favorité na vítězství... (Svatební fotka roku)

Soutěž Ahaonline.cz Svatební fotka roku se začíná měnit ve velké drama. Doženete obří náskok první fotky? Nic není ztraceno!

Může se zdát, že o vítězi soutěže Svatební fotka roku je už rozhodnuto – první fotogalerie v kategorii Svatební fotka má už přes neuvěřitelných 1 000 hlasů. Není to ale pravda. I ten poslední má stále šanci vyhrát. SMS hlasování probíhá až do pondělí, 22. srpna do 12 hodin a počet SMS hlasů z jedné SIM karty není nijak omezený.

A nezapomeňte hlasovat také pro fotky v kategorii Svatební divočina. Fotogalerie na první příčce mají dokonce stejný počet hlasů!

Jak hlasovat se dozvíte přímo na www.svatebnifotkaroku.cz

Požádejte své kamarády a přátelé na facebooku, na jiných sociálních sítích nebo třeba i kolegy v práci, aby pro vaši jedinečnou svatební fotogalerii hlasovali. Každý hlas se počítá a ve hře je mnoho – vítěz kategorie Svatební fotka vyhraje zájezd za 50 000 korun, vítěz Svatební divočiny pak romantický pobyt na zámku Sychrov od portálu Požitkáři.cz.

Hodnotné ceny jsou však připravené i pro 2. – 5. místo – soutěžící, kteří tyto příčky obsadí, vyhrají přepychové pobyty nebo vouchery na elektroniku značky ETA.

Vyhrát však mohou i ti, kdo žádnou svatební fotku neposlali. SMS hlas pro kategorii Svatební fotka, který přijde jako 2681., vyhraje voucher v hodnotě
3 000 Kč na luxusní módu a doplňky v e-shopu www.italiedoskrine.cz. V kategorii Svatební divočina pak vyhrává voucher na 1 500 Kč do toho e-shopu 649. SMS hlas v pořadí.

A pozor! Už od pondělí startuje 2. kolo této oblíbené svatební soutěže. Od 22. srpna od 12 hodin můžete nahrát svoje svatební fotky a vyhrát!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.