Sexy babička Jana Švandová: Bude ženit syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy babička Jana Švandová: Bude ženit syna!

Jana Švandová se svým synem Hubertem, jemuž chystá svatbu.
Jana Švandová se svým synem Hubertem, jemuž chystá svatbu. (Aha! – Josef Mašek)

I když se Jana Švandová (63) letos v únoru stala babičkou, vnučku Azariu moc často nevídá. Její syn Hubert (32) totiž pracuje jako humanitární pracovník v zemích třetího světa. Však se právě s matkou svého dítěte seznámil během mise v Afghánistánu.

„Z vnučky mám velkou radost. Chystám se teď za synem do zahraničí,“ prozradila deníku Aha! Švandová, která se nedávno účastnila i synových zásnub.

„Svatba proběhne co nejdříve, ale bude asi v zahraničí. Počítáme tak v září,“ dodává Švandová, která i přes nabitý pracovní program se snaží věnovat své vnučce, a na podzim tak bude mít o důvod víc se za ní podívat.



Přečtěte si
milbona
16. 8. 2011 • 17:21

Tak to si u ní opravdu neumím představit. V Top star magazínu nebo někde s ní trávili den a to byla věčně na kosmetice, na obědě s kamarádkou, na masáži, nebo na nákupech. Tahle herečka se teda nikdy moc nenadřela. Nezávidím jí to, ale to, že takhle vypadá vděčí nicnedělání!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.