Bočanová o exmilenci: Půjčil si i ode mne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová o exmilenci: Půjčil si i ode mne

Mahulena Bočanová s Martinem Černým v době, kdy spolu randili. To ještě netušila, jakých urážek se dočká.
Mahulena Bočanová s Martinem Černým v době, kdy spolu randili. To ještě netušila, jakých urážek se dočká. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Exmilenec Mahuleny Bočanové (44) Martin Černý (36), který po rozchodu moderátorku ošklivě urážel, má stále horší pověst. Deník Aha! na začátku týdne odhalil, že Černý je zapleten do pojišťovací kauzy okolo shořelého mercedesu letité přítelkyně Simony. A teď o Černého dluzích promluvila pro Aha! i Mahulena – půjčil si totiž i od ní!

„Ten pán pro mě už neexistuje, nevím, co tak strašného jsem mu udělala, že mě všude pomlouvá. Ale až teď jsem poznala, že je to grázlík. Nějaké peníze jsem mu půjčila, ale neřešila jsem to, prostě jsem byla zamilovaná,“ přiznala Aha! Bočanová s tím, že se nejednalo o částku závratnou, ale o to víc ji mrzí, jak o ní teď Černý hovoří.

Raději teď odletěla s kamarádkou do slunného Tuniska. Dceru Márinku (9) hlídá její tatínek a Mahulenin stále ještě manžel Viktor Mráz (44). A Černý? „Vyřešte si to s paní Bočanovou, když ona má stále nějaký problém,“ odsekl.

Bočanová začala s bývalým Mužem roku 2001 randit loni v prosinci. Vypadalo to na velkou lásku, Mahulena se svěřila, jak je zamilovaná, ale bohužel tvrdě narazila! Černý po jejich rozchodu začátkem roku začal přes média hlásat, že s moderátorkou nikdy nechodil a ona že se na něj jen nalepila a špatně pochopila jejich kamarádství. Dokonce prohlásil, že se mu kamarádi kvůli Bočanové smáli, že chodí se starým transsexuálem.

Právě drsná prohlášení Černého vůči Bočanové média přiměla, aby se zajímala o jeho osobu. Jak Aha! již informovalo, v Černého minulosti se skrývá jedna šokující skutečnost za druhou.

Rokycanský rodák má třeba již dvanáct let přítelkyni Simonu, s níž v těchto dnech čeká druhé dítě, a »vztah« s Mahulenou byl jen jednou z mnoha částí jeho dvojího života. Nedávno jej pak pojišťovna prověřovala v souvislosti s podezřelým požárem luxusního vozu jeho přítelkyně...



Přečtěte si
ivoadler
12. 8. 2011 • 13:46

slušně zeptal! Myslíš repro, že zmýlit se volbě manžela a potom i milence je pouhá smůla? Vzpomínám si na jeden televizní seriál Hříchy pro pátera Knoxe, kde hlavní hrdinka, hrála jí Adamovská, fňukala, že má smůlu na chlapy. Opakovaná smůla už není smůla, to je blbost.

repro
11. 8. 2011 • 22:01

Pane Adlere, co si to dovolujete? Mahulena je velmi hodnej člověk, je inteligentní a to, že nepoznala, že dotyčný je grázl. možná máte na lidi lepší intuici, ale kvůli tomu nemusíte dotyčnou urážet. Ona přece nikomu nic zlého neudělala! Doplatila jen na svou důvěru a slušnost!

ivoadler
11. 8. 2011 • 15:40

je to jen přechodný výpadek nebo jsi tak bl.bá pořád?

pavucinka
11. 8. 2011 • 11:02

a není důvodem to,že je partner mladší. Kldině vás může využít i starší partner. je to o povaze, a je to o charakteru.Také pánové si někdy potřebují pomoci ke karieře, dostat se na TV a tak použijí ženu. Když se taková najde, na věku nezáleží.

pelagie
11. 8. 2011 • 08:50

takhle dopadne každá, která je chtivá mladšího partnera a je pro to ochatna udělat všechno/ např.Nálepková a jiné /...zkrátka nechějí stárnout a utěšují se právě s takovými týpky, kteří je oberou a ještě pomluví .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.