Bočanová a expřítel Černý: Rozchod kvůli těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová a expřítel Černý: Rozchod kvůli těhotenství!

Mahulena Bočanová Bočanová udržovala poměr s Martinem Černým, který ve stejné době počal dítě s jinou.
Mahulena Bočanová Bočanová udržovala poměr s Martinem Černým, který ve stejné době počal dítě s jinou. (Aha! – Martin Hykl)

Na přelomu roku moderátorka Mahulena Bočanová (44) jako přítele představila modela Martina Černého (36)! To on jí měl pomoci zacelit rány po zkrachovalém manželství i dalších vztazích. Teď si od něj vyslechla spršku nadávek a deník Aha! zjistil i další »jobovku«. Důvodem rozchodu je početí dítěte – pro Mahulenu bohužel však Martina s jinou dívkou...

Populární »Mahu« podle všeho naletěla muži, který ji několik měsíců vodil za nos a žil dva životy jako zkušený bigamista. Martin Černý totiž současně udržoval poměr s dlouholetou přítelkyní Simonou Humlovou (36), se kterou teď počal druhé dítě!

„Se Simonou žije už dvanáct let a má s ní roční holčičku, o kterou se stará. Vždycky ji podváděl, bohužel s Mahulenou se to prozradilo v médiích. Proto teď nic jiného, než že to bylo jen kamarádství, ani tvrdit nemůže. Jen to mu může zachránit alespoň vztah se Simonou, s níž čeká dalšího potomka,“ tvrdí Černého kamarád z rodných Rokycan.

Nevěra se slavnou milenkou prý ve vztahu Černého a jeho trpělivé přítelkyně Simony není nic nového. „Zalíbil se mu svět bohatých celebrit a začal se do něj tlačit. On sám ale žádné peníze nemá. Spíše finančně využívá své přítelkyně,“ myslí si o Černém v Rokycanech s tím, že o svých výletech do Prahy za zábavou vždycky rád vyprávěl.

„Za těch dvanáct let, co je se Simonou, měl hodně modelek, jednu dobu byl i s modelkou Pavlou Sudovou. Ta se po rozchodu s ním zhroutila a bojovala s anorexií. Myslím si, že Simona o všech jeho úletech věděla, vždyť kvůli němu prodala i pizzerii, kterou měli v Rokycanech, aby získala peníze a mohla ho živit,“ popisuje Černého kamarád.

Sám Černý se po »rozchodu« s Bočanovou nechal slyšet, že Mahulena vypadá jako starý transsexuál, se kterým to nikdy nemyslel vážně. Zhrzená Bočanová je momentálně na dovolené v Itálii, kde se snaží na Černého zapomenout. Deník Aha! se s ní snažil spojit, bohužel celý den nezvedala telefon.



Přečtěte si
herecka
5. 8. 2011 • 08:47

Ona si kníratá Mahu zas na chvíli někoho sežene. Dlouho s ní asi nevydrží žádný.

salamandr1
4. 8. 2011 • 21:20

Černý to s ní nikdy nemyslel vážně, to ona se k němu přisála.

illis
3. 8. 2011 • 18:45

na namachrovaného Černého. Ne, že ona je pro něho stará, to věděl už dávno, ale on by se měl stydět . Nějak mu sláva stoupla do hlavy, s Mahulenou se potřeboval spíše zviditelnit. Mahuleně přeji hodně štěstí a konečně solidního chlapa a ne takového belbouna .

danamarie
3. 8. 2011 • 11:53

že se ho zbavila. Mohla být na tom mnohem hůře=mohl s ní také zůstat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.