Demi Moore & Ashton Kutcher: ROZVOD?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Demi Moore & Ashton Kutcher: ROZVOD?!

Demi Moore & Ashton Kutcher
Demi Moore & Ashton Kutcher (Profimedia.cz)

Když se před šesti lety herečka Demi Moore (48) vdávala za výrazně mladšího kolegu Ashtona Kutchera (33), nikdo nevěřil, že jim to vydrží déle než rok. Hvězdný pár překvapil – i přes výrazný věkový rozdíl vedli relativně šťastné manželství. Tedy až dosud...

Demi se teď totiž doneslo, že jí její zajíček o víkendu zahnul s 23letou Sarah Lealovou. A to navíc zrovna v den 6. výročí jejich svatby! Pohár trpělivosti slavné herečky přetekl a Ashtonovi to jen tak neprojde.

Rozhodně to není poprvé, co svou krásnou ženu podvedl, a ta už – aspoň podle společenského magazínu Star  – shání právníky a plánuje rozvod! Údajně už dokonce několik měsíců žijí odděleně a Kutcher střídá milenky jak na běžícím pásu!

Majetek herečky se odhaduje na 2,7 miliardy Kč, Ashton je jen o málo chudší, takže společných 5,2 miliardy Kč se pravděpodobně bude dělit rovným dílem.Kutcher si v poslední době »nahrabal«, neboť nahradil zvrhlíka Sheena (46) v seriálu Dva a půl chlapa.Jen se teď začíná chovat skoro jako on...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.