Brad Pitt a Angelina Jolie: Tady se vezmou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brad Pitt a Angelina Jolie: Tady se vezmou!

Už slyší svatební zvony. Brad a jeho osudová žena Angelina
Už slyší svatební zvony. Brad a jeho osudová žena Angelina (Profimedia.cz, Reuters)

Přesný termín zatím utajili, ale i tak se svět včera dozvěděl, že se Brad Pitt (47) a Angelina Jolie (36) chtějí za několik týdnů vzít na jihofrancouzském zámečku Miraval, který si koupili a zvelebili. Veselka má být skromná, stačit by prý mělo 25 milionů korun...

Původní kaple z 16. století, zámek za 1,2 miliardy a manželské spojení dvou zářících hvězd Hollywoodu. Skvělejší scénář by asi nikdo nevymyslel. Brad si měl podle nejrůznějších zpráv brát Angelinu už několikrát.

Italské jezero Como, Havajské i Seychelské ostrovy, Indie, JAR, Namibie, Maroko, New Orleans. Ze všech těchto míst přicházely »zaručené« zprávy, že se ti dva vzali. Ale tentokrát má být všechno jinak! Brad nedávno prozradil, že je připraven se oženit.

A děti, kterých má pár hned šest (tři vlastní a tři adoptované), také na mámu s tátou tlačí, aby se konečně vzali. „Opravdu to pro ně moc znamená. Takže to musíme uvážit,“ řekl před časem Brad.S ubytováním pro svatebčany si hlavu lámat nemusejí. Miraval má 35 ložnic, navíc otevřený i zastřešený bazén, posilovny, kulečníkový sál a prostornou halu pro pořádání slavností. Stačí kněz z nedaleké farnosti – a obřad může začít.

Když si Brad bral v roce 2000 kolegyni Jennifer Aniston (42, Přátelé), kterou nakonec po pěti letech právě kvůli Angelině opustil, vyšla ho svatba na 18 milionů korun.

Tentokrát se náklady odhadují na 25 milionů, možná i víc, i tak se ale s ohledem na finační možnosti páru hovoří o skromné veselce...



Přečtěte si
marais
16. 7. 2011 • 11:23

Tak snad to už bude pravda, že se budou brát,KDYŽ MAJÍ 6 DĚTÍ. Pár to ohlašoval snad každý rok a NIC.

andulaanca
16. 7. 2011 • 07:47

hezký pár a hodně štěstí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.