Angelina Jolie: Má Brada Pitta v hrsti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Angelina Jolie: Má Brada Pitta v hrsti!

Brad Pitt ve filmu Troja (2004)
Brad Pitt ve filmu Troja (2004) (Profimedia.cz)

Hvězdný hollywoodský pár funguje podle přísně stanovených pravidel. Dominantní postavení má v tomto vztahu Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (47) ji musí na slovo poslouchat.

Angelina údajně Bradovi schvaluje jeho přátele. Hollywoodská hvězda tak určuje, s kým její partner smí trávit volný čas.

„Brad měl spoustu blízkých přátel, dokud jim Angelina nezakázala, aby ho navštěvovali,“ řekl magazínu E! Online zdroj z blízkosti páru, podle něhož Angelině nic neunikne a má vždy hlavní slovo.

Jolie a Pitt údajně plánují na letošní podzim svatbu. Není ovšem moc pravděpodobné, že k ní nakonec dojde, protože Angelina byla vždy proti.

Na veřejnosti ovšem Angelina Jolie vystupuje jako milující přítelkyně. „Je to skutečný gentleman, ale i skutečný chlap. Má v sobě tu správnou rovnováhu. Je výjimečný, úžasný a laskavý otec. Velmi inteligentní muž a tělesně správný chlap ve všem, co s tím souvisí,“ řekla herečka o Bradu Pittovi, s nímž vychovává šest dětí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.