Andrea Verešová: Mám ráda nenáročné květiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea Verešová: Mám ráda nenáročné květiny!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! – Martin Pekárek)

Modelka Andrea Verešová, která tento týden oslavila jednatřicáté narozeniny, stále touží po zahradě svých snů. A to přesto, že zahradu u jejich rodinného domu v Přešticích na Plzeňsku zdobí výstavní anglický trávník a nechybí ani pár květin. „Chtěla bych toho víc, ale není čas,“ povzdechla si Andrea.

„Na pěstování a sázení květin jsem byla zvyklá už odmala, takže také u nás doma se snažím čas od času něco zasadit. Z květin mám nejraději růže, tulipány a orchideje. V truhlíku na zahradě mám zase zasázeny rododendromy,“ uvedla pro Nedělní Aha! Andrea Verešová, která svým oblíbeným květinám nemůže ale věnovat tolik času, kolik by chtěla.

„S rodinou pořád někde cestujeme, takže s péčí o květiny je to trochu komplikovanější. Proto raději dávám přednost nenáročným druhům. Až jednou budeme starší, určitě budeme mít více času nejen na kytky, ale i na zahradu,“ dodala modelka.

Její manžel Daniel Volopich se zase stará o anglický trávník. Ten působí nejen esteticky, ale je i místem pro piknik a řádění jejich dětí. „Ráda bych ale jednou měla takovou malou zahradu podle svých snů,“ uzavřela Verešová.



Autor:  dan

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.