Bartošová z Itálie: Artura zatrhla sociálka! Ale stejně si ho odvezu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bartošová z Itálie: Artura zatrhla sociálka! Ale stejně si ho odvezu...

V Martuccim má Bartošová velkou oporu.
V Martuccim má Bartošová velkou oporu. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) si na jihu Evropy užívá báječného nicnedělání. Radost z dovolené jí kalí jen fakt, že se stále neviděla se synem Arturem (14). Toho do italského Gargana nepustil nejen jeho otec Ladislav Štaidl (67), ale ani sociálka, tvrdí zpěvačka.

„Iveta je přesvědčená, že lví podíl na tom, že Artur nemohl odjet do Itálie, má i sociálka, která cestu údajně zamítla. Prý se na tom podepsala Ivetina hospitalizace na klinice a následný odchod na revers,“ tlumočí zpěvaččino stanovisko její přítel Domenico Martucci (34).

„Moc se mi to ale nezdá, zeptám se na to právníka. V každém případě chceme, aby s námi Artur příští týden do Gargana konečně odjel,“ dodává Martucci.

„Sbalím Ivetě ještě pár věcí a autem se vracím do Gargana. Příští týden se pro Artura na otočku vrátíme. Snad to konečně klapne,“ těší se hrabě, podle nějž bude o zpěvačku na jihu skvěle postaráno i po dobu jeho nepřítomnosti.

„Stará se o ni služebná, moje maminka se jí také dost věnuje. Dokonce si tu našla kamarádku – manželka mého známého je totiž Češka,“ pochvaluje si Martucci.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
marie.g
9. 7. 2011 • 19:16

Štaidl je po operaci a řekl, že se "rozhodně" o Artura nemůže postarat. Nakonec Artur do Itálie na prázdniny po návratu s tábora nejspíše pojede.Ale to je správné řešení "po česku". Co se týká vaření, tak česká kuchyně úspěšně mizí a zabydluje se paskvil kuchyní cizích, ale naše chování je stále ryze české./ někdy nás mají venku za Švejky, ale ono je to i horší/

marie.g
9. 7. 2011 • 19:12

nenadělala tolik škody jako některý doktor, to si pište.

marie.g
9. 7. 2011 • 19:11

kdyby měl Domenico plnou moc k vyzvednutí Artura, tak by měl větší šanci,že ho Štaidl předá

marie.g
9. 7. 2011 • 19:10

Ale tady máloco funguje tak,jak má. Tedy ani sociálky ani Dušákové... Kde je Petr Muk? Nějak mu ujel mezi prsty. Ivet si najde jiné manažery a může je střídat. Pokud by chtěl někdo náhradu za ušlý zisk, tak bude potřebovat potvrzení,že byla nemocná. Možná je pro někoho výraz "neschopenka" směšný ale význam neschopenky je doložením že jsem nemohl plnit svoje pracovní povinnosti ze zdravotních důvodů. Napříkald Gottovi v Německu hrozila pokuta za play back. udělal chybu,když chtěl absolvovat koncert, na který momentálně neměl ze zdravotních důvodů. Že neodmítl ale poté litoval, protože se o tom jako o podvodu psalo v novinách. Jistě by musel nějak doložit lékařskou zprávou,že koncert absolvovat nemohl. Když napíšu, že měl mít "neschopenku", tak to asi budu za mimozemšťana.Ale ať se tomu potvrzení říká jakkoli, tak význam má stejný.

marie.g
9. 7. 2011 • 18:57

kdo řekl,že má mít neschopenku od pana Dušáka? Samozřejmě může mít potvrzené pro případ,že nemohla absolvovat akci ze zdravotních důvodů..... Tady to bude asi taková malá zvláštní škola, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.