Zpěvačka Iveta Bartošová (45) dala vale Itálii a vpředvečer narozenin svého miláčka Domenika Martucciho (35) odletěla za synem Arturem (14) do Česka. Cestovala ovšem bez hraběte, který musel zůstat na Sardinii, kde prodává vilu. A důvod? Shání peníze na zaplacení dluhů na daních!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jak pronesl Domenico o Ivetě.Tak skvělá,že když odjížděla do Itálie myslela jen na sebe a syna pozapoměla.Jsou to oba kašpaři,kteří potřebují jen zviditelňovat jakýmkoliv způsobem.
V oddíle "Kdo s kým" mi u Ivety chybí také chybí Karel Svoboda s Vendulou.Také mě to již několikrát napadlo -někde jsem to četl,že to zkoušela s K.Svobodou,ale nemohla s ním přijít k orgasmu.A o té trojce s Vendulou-to myslím dala k dobrému v té své neautorizované knize.
Dávám zapravdu jedné pisatelce zde - kukněte na fotky,když se Ivet vrací z Itálie na letišti a když je ještě tentýž den údajně vyfocená před domem,jak si jede údajně pro Artura.ten nadutý obličej na letišti + ten "splasklý" před domem se nezměnil v rozsahu jednoho dne.MYSLÍM SI,ŽE FOTKY PŘED DOMEM JSOU Z JINÉHO ČASOVÉHO OBDOBÍ.Ivetě je toto podobné.Ráda klem sebe vytváří iluze,které si sama vymýšlí, aby byla pořád v popředí zájmu a zajímavá.Nikdo jí krásu nebere-ale jsem přesvědčena,že to tak je,a vidno,že nejsem sama!
chtělo by to začít nějaké kšefty,vydělávat....nestačí jenom sdědit. To se tady stane dětem zbohatlíků, kteří myslí,že "zajistili" své syny a dcery.
K oddílu "Kdo s kým" nahoře vpravo tohoto listu by k Ivetě batrošové podle jejích slov měli vlastně přiřadit ještě Karla Svobody a Vendulu Auš Svobodovou, protože podle Ivetiny knihy s nimi dvěma byla ve trojce.S Vendulou prý se jí to nelíbilo.O Svobodovi se vyjádřila, že s ním zaboha nemohla dosáhnout orgasmu - ten prí poprve dosáhla až s Pomeje.