Bartošová se tajně vrátila do Česka! Milenec prodává vilu na Sardinii! Kvůli dluhům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Bartošová se tajně vrátila do Česka! Milenec prodává vilu na Sardinii! Kvůli dluhům!

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) dala vale Itálii a vpředvečer narozenin svého miláčka Domenika Martucciho (35) odletěla za synem Arturem (14) do Česka. Cestovala ovšem bez hraběte, který musel zůstat na Sardinii, kde prodává vilu. A důvod? Shání peníze na zaplacení dluhů na daních!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
10. 07. 2011 20:22

jak pronesl Domenico o Ivetě.Tak skvělá,že když odjížděla do Itálie myslela jen na sebe a syna pozapoměla.Jsou to oba kašpaři,kteří potřebují jen zviditelňovat jakýmkoliv způsobem.

rezka61
10. 07. 2011 22:49

presne tak hejhej

sla3
10. 07. 2011 10:20

V oddíle "Kdo s kým" mi u Ivety chybí také chybí Karel Svoboda s Vendulou.Také mě to již několikrát napadlo -někde jsem to četl,že to zkoušela s K.Svobodou,ale nemohla s ním přijít k orgasmu.A o té trojce s Vendulou-to myslím dala k dobrému v té své neautorizované knize.

annahradecek
10. 07. 2011 10:19

Porovnat si každý může fotografie zletišti, kde je Iveta též štíhlá.

knkn
10. 07. 2011 10:12

Dávám zapravdu jedné pisatelce zde - kukněte na fotky,když se Ivet vrací z Itálie na letišti a když je ještě tentýž den údajně vyfocená před domem,jak si jede údajně pro Artura.ten nadutý obličej na letišti + ten "splasklý" před domem se nezměnil v rozsahu jednoho dne.MYSLÍM SI,ŽE FOTKY PŘED DOMEM JSOU Z JINÉHO ČASOVÉHO OBDOBÍ.Ivetě je toto podobné.Ráda klem sebe vytváří iluze,které si sama vymýšlí, aby byla pořád v popředí zájmu a zajímavá.Nikdo jí krásu nebere-ale jsem přesvědčena,že to tak je,a vidno,že nejsem sama!

pavucinka
09. 07. 2011 15:47

chtělo by to začít nějaké kšef­ty,vy­dělá­vat.­...nes­tačí jenom sdědit. To se tady stane dětem zbohatlíků, kteří myslí,že "zajistili" své syny a dcery.

nejezchleba
09. 07. 2011 13:32

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
10. 07. 2011 09:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

knkn
10. 07. 2011 10:16

K oddílu "Kdo s kým" nahoře vpravo tohoto listu by k Ivetě batrošové podle jejích slov měli vlastně přiřadit ještě Karla Svobody a Vendulu Auš Svobodovou, protože podle Ivetiny knihy s nimi dvěma byla ve trojce.S Vendulou prý se jí to nelíbilo.O Svobodovi se vyjádřila, že s ním zaboha nemohla dosáhnout orgasmu - ten prí poprve dosáhla až s Pomeje.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.