Český Rytmus Mohamed Ali: Bartošová je jako myslivec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Český Rytmus Mohamed Ali: Bartošová je jako myslivec

Jakub Mohamed Ali komentuje dění v showbyznysu.
Jakub Mohamed Ali komentuje dění v showbyznysu. (Petr Novotný)

BLOG Nedávno jsem zabloudil v potravinách do oddělení s alkoholem. A jedna z vystavených lahví ve mně zrodila myšlenku na Ivetu Bartošovou. Vzal jsem láhev do rukou a začal si ji prohlížet. Iveta totiž vypadá úplně stejně jako myslivec. Dvě zarudlé tváře, nepřítomný pohled, červené oči a chuť potěšit všechny za každou cenu. Podoba téměř dokonalá.

Milá Iveto, děkuji, že jsi mě opět pobavila. Naposledy jsem se takhle zasmál, když jsem od tebe stěhoval Pomíkovy (Jiřího Pomeje, pozn. red.) osobní věci. Nikdy nezapomenu na ty dvě hysterické »tety« Šimiho a Wolfa a jejich hrůzu v očích, když mě viděli(y). Jsou vážně kouzelní...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

O to méně vtipný je tvůj útěk z blázince za asistence samozvaného hraběte, jehož ruskou píseň už nikdy nevyženu z hlavy. Ještě smutnější je však pozorovat chytrého Artura, kterého jsi změnila v horký brambor, se kterým si pohazuje půlka rodiny – naštěstí ale ta chytřejší. Hodně sil ti přeju Arture, vím, že jsi hodnej a dobrej muzikant.

No necháme se překvapit, jak tahle pohádka dopadne. Zatím to vypadá, že si zlou macechu Ivetu adoptuje Felix Slováček a když se tak dívám na Dádu, mám dojem, že si ještě letos smíchy roztrhnu hubu.

J.M.A.

Kdo je Mohamed Ali?

Hudebník Jakub Mohamed Ali se narodil před 39 lety v tehdejší ČSSR jako dítě Kurda a Češky.

Přestože je držitel několika platinových desek, v poslední době se o něm hovoří především v souvislosti s potyčkami mezi ním a slovenským »protějškem« Rytmusem nebo střelbou v pražské Korunní ulici, tu má na svědomí jeho bratr.

Má rád televizi, jídlo, národní hymnu, film Vykoupení z věznice Shawshank a rozhodně si ve svých projevech nebere servítky...

 

 

 

 

 

 

 

 





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.