Naďa Urbánková: Michal David jí nasadil »růžové brýle«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková: Michal David jí nasadil »růžové brýle«!

Naďa Urbánková a její růžové brýle
Naďa Urbánková a její růžové brýle (Martin Hykl)

Michal David (51) napsal pro Naďu Urbánkovou (71) píseň Růžové brýle, která symbolický otevírá její novou životní etapu po vyhraném boji s rakovinou prsu.

Naďa už je zdravá a může se naplno věnovat zpěvu. „Byla jsem na kontrole na přístroji, který nenechá na pokoji jedinou vaší buňku v těle. A pak jsem dostala zprávu, že jsem úplně v pořádku,“ řekla magazínu Aha!TV interpretka hitů Vilém peče housky nebo Závidím.

Na podzim Česká televize odvysílá záznam jejího koncertu z pražského divadla Hybernia, kde zazní i nové skladby. „Michal David mi napsal píseň Růžové brýle. Dcera Jana zase napsala duet Naděje má křídla,“ dodala Urbánková.



Přečtěte si
lukreciaborgia
27. 6. 2011 • 08:27

Nechte ji tam kde je,ať se stará o vnoučata,pokud nějaké má,ale nevytahujte důchodce na jeviště.Máme dost mladých zpěváků,kteří nemají šanci uspět v rozhlase ani v TV,protože se stále vracejí vykopávky.Přeji jí hodně zdraví,spokojenosti,ale ať už zaleze a dá přednost mladým.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.