Šeredová a Buffon: Půl dne v salonu krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šeredová a Buffon: Půl dne v salonu krásy!

Buffon si nechal umýt hlavu, vyfoukat a »nastajlovat«
Buffon si nechal umýt hlavu, vyfoukat a »nastajlovat« (Foto Aha! – David Kundrát)

Modelka Alena Šeredová (33) a italský fotbalista Gianluigi Buffon (33) si včera udělali den jen sami pro sebe.

Děti nechali v péči babičky a dědečka a vyrazili do salonu krásy. Na svatbu, která by měla v přísném utajení proběhnout dnes – stávka nestávka, – chtěli být oba dva jako ze žurnálu!

Kroky »skoromanželů« směřovaly hned ráno do salonu na pražské Brumlovce. Snoubenci vyrazili do města vozem Audi Q7 se zlatou metalízou. Do salonu nakráčeli zadním vchodem a oba si hned vzali do parády kosmetička, pedikérka i zručný kadeřník.

Ve chvíli, kdy se Alena svěřila do péče pedikérky, se její fešácký Ital uvelebil na holičském křesle. Kadeřník vůbec nesměl použít nůžky, myly se jen vlasy a došlo na foukanou. »Nafoukaný« brankář pak asistoval u manikúry budoucí ženy. Jen několik vteřin poté, co modelce zaschl lak na nehtech, se ti dva rozdělili.

Do kadeřnického křesla naopak usedla Alena a Gigi si nechal obrousit paty. Kompletní servis zabral zamilovaným skoro půl dne. „Všechno si poctivě zaplatili, nic nebylo zadarmo,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze salonu. Sama Šeredová byla vůči médiím na slovo skoupá. Když byla dotázána na svatební přípravy, s úsměvem jen odpověděla „na shledanou.“

Odpoledne pár dorazil domů do Koloděj, kde na ně čekal oběd. Vždyť při celodenní zkrášlovací kúře se ti dva nestihli ani najíst.



Přečtěte si
brekekesalami
17. 6. 2011 • 23:42

No nevím tedy...když vycházejí ven, tak žádná extra změna. A určitě tam nechali nějaký ten litr.

ochman
16. 6. 2011 • 19:00

...ona se tím jen chtěla proslavit !!!!!!

boening737
16. 6. 2011 • 18:31

Nemusíš to opakovat v každé diskuzi, která tady na netu běží. Jsi trapnej jako vládní vojsko v Itálii. Nezáviď, že ty budeš mít do smrti howno a ještě k tomu starou, přes kterou budeš muset vždycky hodit trencle, abys na ni nemusel koukat jak je šeredná. Alena je krásná ženská a ještě k tomu bohatá a šťastná, ale to takový trotl jako ty nikdy nepochopí. A teď se z toho poser ty nulo.

jesie
16. 6. 2011 • 13:28

To soudíš podle sebe, prase jedno nemytý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.