Dara Rolins: Zemřel jí nejbližší kamarád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins: Zemřel jí nejbližší kamarád!

Dara Rolins se rok po tragické nehodě potýká s další smrtí. Zemřel její velmi dobrý kamarád Alex.
Dara Rolins se rok po tragické nehodě potýká s další smrtí. Zemřel její velmi dobrý kamarád Alex. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Takřka rok po tragické nehodě, kdy po střetu s jejím vozem zemřel loni v létě motocyklista (†63), ničí zpěvačku Daru Rolins (37) další smrt! V neděli večer totiž skonal její nejbližší kamarád, vizážista Alexander Branislav Hromek (†30), kterému se na Slovensku neřeklo jinak než Alex. „Úplně nám došla slova,“ řekla včera deníku Aha! manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Stylista a vizážista Alex podlehl v neděli večer zápalu plic. To ale zřejmě nebyla ta pravá příčina úmrtí. Už delší dobu jeho kamarádi a známí pozorovali, že hubne. Doslova se ztrácel před očima.

„Věděli jsme, že je nemocný, ale netušili jsme, že tak moc a že smrt přijde tak rychle,“ byla překvapena manažerka Dary. Zpěvačka měla včera vypnutý telefon. Den strávila v hlubokém smutku a slzách. „Obě nás to velmi ranilo,“ dodala Skallová.

Smrt Alexe však nezasáhla jen Daru, jeho odchod na druhý břeh velmi ranil i další české a slovenské celebrity. Vždyť Alex byl velkým kamarádem slovenské hvězdy Nory Mojsejové, topmodelky Adriany Sklenaříkové či Simony Krainové. Nemocný stylista bohužel nevyhrál boj s velmi vážnou nemocí, jeho přátelé však pro něj mají poslední vzkaz: „Budeš nám moc chybět.“



Přečtěte si
illis
14. 5. 2011 • 17:56

ovšem Darina, u té platí sliby, chyby. Ta si raději přiveze hadříky z USA. Je smutné, že při střetu s jejím vozidlem přišel nevinný člověk o život a ona ani po morální stránce neulehčí rodině jejich současnou situaci. Pan Rotrekl byl v důchodu, mohl si s manželkou a vnoučetem užívat pohodu a klid , ale kvůli nehodě už nemůže nic. Pokud by byla Dara alespoň trochu lidská, tak z těch lehce vydělaných peněz by mohla rodinu odškodnit. Od Novy dostala za nic 200 000 Kč, mohla k tomu takový milion ještě přidat a dát to rodině. Život to nevrátí, ale aspoň by mohla ona žít s klidnějším svědomím, že rodině při té vší tragédii pomohla. Takhle je jen účastníkem nehody a žije si dál . Doufám, že soud bude spravedlivý.

Shelby16
12. 5. 2011 • 01:00

Milión si jim slibovala a Rotreklovi neviděli nakonec od tebe ani korunu, tomu se říká bezcharakterní ženská

zahorak1
11. 5. 2011 • 18:39

Štát nie je na to, aby ospevoval "bukvice"!! A ani nie je dobré ich oslavovať!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.