Auto plné sprosťáren: Víme, kdo s ním jezdí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Auto plné sprosťáren: Víme, kdo s ním jezdí!

Luxusní bentley s hanlivými nápisy.
Luxusní bentley s hanlivými nápisy. (pro Aha! – Marek Hofman)

Aha! odhalilo, kdo jezdí s autem plným sprosťáren, o němž jsme včera informovali. Bentley za čtyři miliony s nápisy »Smrt fízlům« a »Polibte mi prdel« patří známému budějovickému podnikateli Tomáši B. (42).

Zatímco jeho bratr, majitel autosalonu, se věnuje charitě, Tomáš B., který se s bratrem nesnáší, si s ničím hlavu nedělá.

„Je to místní boss. Myslí, že si za peníze koupí všechno. Má kasina a nevěstince v Budějovicích a třeba v Trhových Svinech. Lepší je se mu vyhýbat,“ řekla Aha! jeho bývalá zaměstnankyně.

Policisté už jeho nápisy na autě prověřovali a věc předali magistrátu. „Nebyl tam spáchán přímo trestný čin, ale přestupek o veřejném pořádku. Dostane nejspíš pokutu,“ řekla Aha! mluvčí policie Regina Tupá.

Přijde tak až o deset tisíc korun. Pokud by chtěl vtípek zopakovat, skončí už u soudu. Redakce se pokusila s mužem spojit, nezvedal ale telefon.

Přečtěte si
schatzeli
10. 5. 2011 • 12:41

jojo, je to tak..akorat to, ze je pod tim cerne na cerne napsano: Jim nepreju..to uz se zde nepise...holt kdo ma dobre pravniky umi vse hezky obejit))

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.