Potvzeno! Marešovo auto už brzy vyhraje posluchač Evropy 2! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potvzeno! Marešovo auto už brzy vyhraje posluchač Evropy 2!

Leoš se svého luxusního vozu opravdu zabvuje.
Leoš se svého luxusního vozu opravdu zabvuje. (Evropa 2)

„Ano, moje Ferrari opravdu odkoupila Evropa 2 do soutěže pro posluchače, “ ukončil spekulace o osudu svého auta moderátor Leoš Mareš.

O víkendu se v médiích objevily různé zprávy poukazující na to, že Marešův vozový park opustilo jedno z jeho nejluxusnějších aut - Ferrari 360 Modena. A v sobotu prý proběhla  „rozlučka“, při které Leoš uspořádal závod pro kolegy z rádia, na který se dokonce vybavili závodnickými oblečky. Nakonec se ukázalo, že je navlékli jen z důvodu přípravy promo materiálu pro soutěž.

A proč se Evropa 2 rozhodla svoje posluchače odměnit takto exkluzivní výhrou? „ Přišlo nám opravdu výjimečné a zároveň úplně automatické, že můžeme prostřednictvím této soutěže splnit de facto komukoliv z našich posluchačů životní sen v podobě úžasného auta Ferrari – a nebude to na týden či na měsíc, ale jednoduše navždy,“ vysvětlil Mareš důvody rádia k uspořádání soutěže.

Automobil od jedné z nejluxusnějších značek na světě může získat kdokoliv ze soutěžících, kdo v termínu od 9. května bude sledovat vysílání a web rádia Evropa 2 a zaregistruje se do soutěže  prostřednictvím SMS. *

Nikdy nebylo blíž k tomu ochutnat život hvězdy. Aspoň jednou za život! Právě teď na rádiu Evropa 2

*Soutěž bude probíhat souběžně také na rádiu Europa 2 na Slovensku, za stejných podmínek.

O modelu Ferrarri 360 Modena

Ferrari 360 Modena se stalo revolučním modelem v historii této slavné sportovní značky. Mimořádně povedené a pohledné tvary karoserie jsou dílem designérského studia Pininfarina a nahradily ostré úhly svého předchůdce kulatým vzhledem. Karoserie a některé podvozkové prvky jsou vyrobeny z hliníkových slitin, což snižuje hmotnost na pouhých 1180 kilogramů při zachování potřebné tuhosti a pevnosti. Lehká karoserie ve spojení s motorem V8 o obsahu 3,6 litru a výkonem 400 koní slibuje opravdu nevšední zážitky. Motor umístěný před zadní nápravou je spojen s automatickou převodovkou pohánějící již tradičně zadní nápravu. Agregát překvapí kultivovaností při klidné jízdě stejně jako nezměrnou dravostí s otáčkoměrem na rysce 8500 za minutu a palci na pádlech řazení na volantu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.