Richard Genzer: Je z něj »podpantoflák« v domácnosti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Richard Genzer: Je z něj »podpantoflák« v domácnosti?

Geňa okouzlil svoji ženu starostí o děti a domácnost.
Geňa okouzlil svoji ženu starostí o děti a domácnost.

Manželka Richarda Genzera (44) Linda Finková (42) je nejen úspěšnou zpěvačkou, ale věnuje se poslední době i moderování v rádiu. »Geňovi« tak skončila legrace a musí přidat ruku k dílu.

Doteď to byl Geňa, kdo se naplno věnoval své práci, tedy zábavě, zatímco jeho žena Linda se kromě zpívání a hraní v muzikálech věnovala především jejich dvěma dětem – dceři Viktorce (12) a synovi Matyášovi (3). Jenže Linda teď vedle divadla moderuje ještě v rádiu, a tak už bylo nezbytné, aby se začal v domácnosti činit i její choť Richard.

Ten se ale k této výzvě postavil čelem a Geňa své ženě pomáhá s hlídáním dětí i s domácností jak to jen jde. To má však velmi příznivý vliv nejen na Lindu, ale i na jejich vztah. „Znovu jsem se do něj zamilovala, když se tak vzorně stará o děti,“ nechala se slyšet Finková.

Jak to prožívá Richard a co na to říká jeho kolega Michal Suchánek, to si poslechněte v páteční Afterparty Libora Boučka na Evropě 2, kde budou oba pánové hosty.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.