Sraz sporťáků v Brně: Richard Chlad přijel v Bugatti Veyron za 35 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sraz sporťáků v Brně: Richard Chlad přijel v Bugatti Veyron za 35 milionů!

Tohle žihadlo zrychlí z nuly na stovku za 2,5 sekundy.
Tohle žihadlo zrychlí z nuly na stovku za 2,5 sekundy. (pro Aha! – Petr Podroužek)

Chtěli byste se v něm svézt? Zapomeňte! Tenhle luxusní bourák Bugatti Veyron Super Sport za 35 milionů řídí bohatý podnikatel Richard Chlad (48). Na Mezinárodním srazu sportovních aut na brněnském Masarykově okruhu nám prozradil, jaké to je řídit nejrychlejší sériově vyráběné auto na světě.

Podnikatel, který provozuje výherní automaty, se netají tím, že tohle vozidlo je naprosto unikátní. „Je extrémně komfortní, extrémně rychlé a může ho řídit kterákoli ženská,“ rozplýval se bývalý závodník a dnes boss v oblasti hazardních her. „Auto je tiché, vevnitř je kompletní luxus a disponuje silou, jakou ani nedokážu popsat.“

Chlad také přiznal, že auto, které dokáže vyvinout rychlost 407 kilometrů za hodinu, se řídí skoro samo a je velmi bezpečné. „Vůbec se ho nemusíte bát, je to prostě auto pro blbce, neboť řídí a dělá i vše ostatní skoro samo. Hlídá, abyste nedostal smyk či ho neroztočil,“ dodal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.