Ladislav Štaidl po výměně kyčle: Už se postavil na nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ladislav Štaidl po výměně kyčle: Už se postavil na nohy!

Operace Ladislava Štaidla dopadla dobře, teď už je jen na jeho přítelkyni Míše, aby s ním rehabilitovala a cvičila.
Operace Ladislava Štaidla dopadla dobře, teď už je jen na jeho přítelkyni Míše, aby s ním rehabilitovala a cvičila. (Aha! – Martin Hykl)

Hudební skladatel Ladislav Štaidl (66) absolvoval před víkendem utajenou operaci – výměnu kyčelního kloubu (deník Aha! informoval jako první). Deníku Aha! se podařilo zjistit, že výměna proběhla dobře a pacient by se už dnes měl postavit na nohy.

„Láďa je v pohodě, všechno proběhlo bez problémů, nenastaly žádné komplikace, takže si oddechl,“ prozradil Štaidlův kamarád Jiří Hájek, který s ním jen pár hodin po zákroku telefonoval.

Ladislava Štaidla, otce syna Ivety Bartošové, teď čeká velmi náročná a bolestivá rehabilitace. Už dnes by se měl poprvé od zákroku postavit na nohy. Zatím však bez zátěže na operovanou končetinu. V dalších dnech se pak k chůzi přidá cvičení a posilování hýžďového svalstva.

V nemocnici si Ladislav Štaidl poleží ještě dva až tři týdny, než bude propuštěn domů, kde mu samozřejmě veškerou péči poskytne jeho mladičká přítelkyně. Vždyť Michaela Novotná je zdravotní sestřička a na podobné úrazy se specializuje.



Přečtěte si
dannaa
10. 5. 2011 • 05:00

Hodně štěstí Láďo,brzy se uzdeavte. Podnikateli,láska není mezi nohama,ale mezi ušima,ale tomu ty nerozumíš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.