Hornová v Egyptě: Zde vymýšlela Ordinaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hornová v Egyptě: Zde vymýšlela Ordinaci

Dcera Lenky Hornové Laura byla u moře poprvé.
Dcera Lenky Hornové Laura byla u moře poprvé. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Vymýšlet stále nové zápletky dá zabrat. Šéfka Ordinace v růžové zahradě 2 Lenka Hornová (43) o tom ví své, a tak s manželem Liborem Kodadem (46) jela svátky jara strávit do egyptské Hurghady.

Na břeh Rudého moře si vzala knížky svého oblíbence Clivea Cusslera. Byly jí inspirací příběhy hrdiny Dirka Pitta, jež se hemží honičkami a tajemnými poklady?

Mají se snad na dobrodružné situace, jimiž se život Dirka Pitta hemží, začít těšit i diváci Ordinace? Nejspíše ano! Vždyť v seriálu se stále víc objevují zápletky s kriminální tematikou! V každém případě Hornová na četbu Cusslerových knih měla potřebný klid.

„Dovolenou jsem si užila už jen proto, že jsem tu měla dvě babičky na hlídání. Za ten týden jsem stihla přečíst tři knihy, to už se mi dlouho nestalo,“ řekla Aha! Hornová.

„Laura byla u moře poprvé a moc se jí tu líbilo. Byly to příjemné Velikonoce, ale příště asi nevyrazím do hotelu plného českých turistů,“ narážela na fakt, že se fotky z dovolené díky čtenáři Aha! dostaly na světlo boží.

Hurghadu si vybral i herec a dabér Radek Kuchař (32), známý z filmu Perníková věž, který k moři vyrazil s manželkou Bárou. Soudě podle slušného »panděra« mu manželství svědčí.



Přečtěte si
mavo
6. 5. 2011 • 12:34

Když někdo na dovolené vyfotí cizí lidi a pošle fotky do novin tak je to hnus!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.