Poznáte známé herce? Ti ale zestárli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Poznáte známé herce? Ti ale zestárli!

2005: Frakes v německém Neuss.
2005: Frakes v německém Neuss. (profimedia.cz)

Legendární seriál »Star Trek: Nová generace« byl od svého vzniku v roce 1987 mnohokrát reprizován jak  v zahraničních televizích, tak i na tuzemských stanicích. Jeho protagonisté jsou proto v očích fanoušků seriálu stále mladí. Ve skutečnosti ale ani herci sci-fi seriálu neobelstili neúprosný zub času...

Zatímco Brent Spiner (62), představitel androida Data, se už zejména českým divákům jinou rolí do paměti nevryl, s Jonathanem Frakesem (58), který ztvárnil prvního důstojníka Williama T. Rikera, jste se mohli setkat ještě u pořadu Věřte-nevěřte, kde uváděl krátké povídky, u nichž měli diváci uhodnout, zda se skutečně staly, nebo šlo jen o dílo scénáristů.

Oba herci, spolu s dalšími známými postavami jak ze Star Treku nová generace, tak i z dalších »mutací« tohoto seriálu, objíždějí různé konference milovníků sci-fi, komiksů nebo vesmírné tématiky jako takové a přednáší o technologiích použitých v seriálu či jen o zážitcích z natáčení.

Je s podivem, jak se herci z tohoto seriálu neustále setkávají i při jiných než pracovních příležitostech. Brenta Spinera si například Patrick Stewart, alias kapitán Picard, vybral jako svého svědka, když si bral svoji současnou manželku Sheilu Falconer. A stejně tak se to herci ze Star Treku hemžilo na Spinerově svatbě s producentkou Loree McBride.

Oba herci žijí i dnes spokojený manželský život bez skandálů. Frakes má s manželkou Genie Francis syna Jamesona a dceru Elizabeth, Spiner syna Jacksona.

Chcete vidět, jak vypadal Frakes v šesti letech když sbíral bavlnu? Nebo jak vypadaly první obrázky z natáčení? Podívejte se do naší galerie!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.