Tom Cruise v Česku! Přísně tajné foto z natáčení! Cruise bude řídit auto budoucnosti! A navíc: Do Prahy se sjíždějí další hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tom Cruise v Česku! Přísně tajné foto z natáčení! Cruise bude řídit auto budoucnosti! A navíc: Do Prahy se sjíždějí další hvězdy!

Futuristické auto, kterým se Tom alias agent Ethan Hunt bude prohánět po Praze.
Futuristické auto, kterým se Tom alias agent Ethan Hunt bude prohánět po Praze. (Aha! – Marek Pátek, David Kudrát, ara)

K americkému herci Tomu Cruisovi (48) se v Praze na natáčení Mission: Impossible IV připojil i jeho kolega Simon Pegg (40)! Ten se uvedl v předchozím díle fi lmové série jako vynálezce Benji, zazářil i ve fi lmech Star Trek či Jednotka příliš rychlého nasazení. Deník Aha! má navíc k dispozici fotografi e přímo z natáčení, na nichž je jedna z nejtajnějších rekvizit fi lmu – super auto, kterým se Cruise bude ve fi lmu prohánět!

Pegg se ke Cruisovi a jeho manželce Katie Holmes (31) s dcerkou Suri (4) připojil na středeční večeři v restauraci La Finestra nedaleko hotelu Four Seasons ve staré Praze. Opulentní hody se nekonaly, vegetariáni Tom a Katie se spokojili s těstovinami. „Žijí velmi střídmě, jak jim přikazuje jejich scientologické vyznání. Ve většině restaurací si dávají jen vodu, když jdou se Suri, tak jí kupují zmrzlinu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Tomova okolí.

Samotný Cruise včerejší den od rána do večera strávil v pražských barrandovských ateliérech, kde se zřejmě už pilně točí, nebo přinejmenším zkouší. Přestože oficiální zdroje tvrdí, že první klapka filmu proběhne až za dva týdny, deník Aha! před ateliéry spatřil jednu z přísně tajných rekvizit. Obří kamion Rolls Royce přivezl a vyložil za bedlivého přihlížení ochranky futuristický vůz, který zatím neměl nikdo spatřit. Tomu, že natáčení už skutečně probíhá, nasvědčuje i Peggova přítomnost.

Kromě Barrandova bude Cruise natáčet i na Pražském hradě, několika pražských nádražích či v čističce vody v Bubenči. Podle dalších zdrojů by si měl Cruise v příštích dnech odskočit i do Dubaje, kde vzniká další část filmu. Pryč z Prahy se prý chystá i Katie s dcerou. Soukromý tryskáč, kterým Tom přiletěl, tak možná bude co nevidět v permanenci...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.