Amputace nohy Ivo Pešáka: Má ještě naději! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Amputace nohy Ivo Pešáka: Má ještě naději!

Ivo Pešákovi každý den musejí protahovat cévy na nohou, aby předešli amputaci.
Ivo Pešákovi každý den musejí protahovat cévy na nohou, aby předešli amputaci. (Aha! – Marek Pátek)

Hudebník Ivo Pešák (66) je na tom už mnohem lépe!

Známému souputníkovi Ivana Mládka hrozí amputace nohy kvůli špatným cévám, v pražském Ikemu, kde je hospitalizován již tři týdny, mu ji však zřejmě zachrání.

„Sice mám mizerné cévy, ale lékaři mi je každý den protahují, tak se cítím mnohem lépe. Ale bohužel tu musím pobýt ještě čtrnáct dní, strašně se tu nudím,“ prozradil deníku Aha! Pešák. Všichni blízcí se o něj strachovali, ale muzikant hýří optimismem. „Už se nemůžu dočkat, až začnu zas s Banjo Bandem koncertovat, moc mi práce chybí. Ale aspoň naberu síly a všem vytřu zrak, že nejsem na umření,“ smál se.

Na koncertní pódia se však jen tak nedostane, jelikož i po propuštění z nemocnice se bude minimálně ještě měsíc léčit doma. „Zdraví je samozřejmě přednější, vím, že se ještě budu muset nějaký čas léčit doma, ale budu se snažit co nejrychleji urychlit návrat do kapely,“ dodává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.