Tanečníka Bartošové přetáhla sexy Vitteková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tanečníka Bartošové přetáhla sexy Vitteková!

Matěj Kubec alias Matt Pardus bude zpívat po boku sexy Patrície Vittekové.
Matěj Kubec alias Matt Pardus bude zpívat po boku sexy Patrície Vittekové. (koláž ahaonline.cz)

Ten kluk má ale štěstí! Kdo? Matěj Kubec alias Matt Pardus ze SuperStar! Nejprve zaujal porotu pěvecké soutěže svým zjevem a pak ho pro spolupráci oslovila slovenská zpěvačka a módní ikona Patricia Vitteková. Manželku slavného fotbalisty dokonce bude doprovázet v nejvýznamějším vídeňském podniku.

Teprve jednadvacetiletý Matěj Kubec, kterého jsme mohli vidět už v taneční skupině doprovázející Ivetu Bartošovou, se na bratislavském castingu druhé řady Česko Slovenské SuperStar ukázal jako docela obstojný zpěvák. Porotu ale okouzlil hlavně zjevem. Nikdo se nedivil, když ho televize vzápětí pasovala na mužský idol soutěže.

Tohle všechno stačilo k tomu, aby se Matějovi naskytla životní šance. Jeho vystupování zaujalo slovenskou zpěvačku Patricii Vittekovou, která ihned po seznámení začínajícímu zpěvákovi nabídla, aby ji doprovázel na jejím vystoupení v nejvýznamnějším vídeňském VIP podniku, Palffy Clubu, již tento pátek!

A tím Matějova pohádka nekončí. Dokonce dostal od Vittekové roli tanečníka v jejím videoklipu pro skladbu Proof. Ten je určen pro slovenský, rakouský, český i turecký trh.

Manžel Patricie, jeden z nejlepších slovenských fotbalistů Robert Vittek se ale nemusí bát, že by mu Kubec odloudil ženu. Matěj, nebo-li Matt podle všeho stále chodí s transvestitou a nejlepší imitátorkou Haliny Pawlowské, Naděždou Krupskou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.