Nový tanečník Ivety Bartošové: Raději si udělal testy na AIDS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový tanečník Ivety Bartošové: Raději si udělal testy na AIDS!

Michal Kubec si ověřil, že je HIV negativní.
Michal Kubec si ověřil, že je HIV negativní. (INSTItest)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) propustila před několika dny kvůli poměru s jejím manažerem tanečníka Theodora Hoidekra, s nímž teď vede mediální válku. Na jeho místo přijala už ale jiného tanečníka – Michala Kubce, ten ale teď musel na testy HIV…

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) propustila před několika dny kvůli poměru s jejím manažerem tanečníka Theodora Hoidekra, s nímž teď vede mediální válku. Na jeho místo přijala už ale jiného tanečníka – Michala Kubce, ten ale teď musel ale na testy HIV…

Jenže na test ho nehnala nová šéfová Iveta Bartošová, ale jeho nový přítel, respektive přítelkyně – jeden z nejznámějších travestie umělců Naděžda Krupská. „Přísahal, že žádný rizikový styk v posledních měsících neměl, tak věřím, že jeho test ukáže negativní výsledek,“ nechala se slyšet Krupská, která svou novou lásku netáhla na testy do nemocnice, ale koupila v lékárně volně dostupný INSTItest. S ním znala výsledek hned.

„Je tam jen jedna kontrolní modrá tečka! Takže je negativní,“ jásala imitátorka Haliny Pawlowské, že její Michal je negativní. Sama Krupská nezůstala pozadu a i ona si testem dokázala, že na ní žádný z jejích milostných úletů nezanechal osudové následky. Může se tak už jen bezstarostně oddávat milostným hrátkám s Michalem, který se momentálně snaží zazářit nejen jako Bartošové tanečník ale i jako zpěvák v nové řadě Česko-Slovenské SuperStar.

Naděžda Krupská se svou negativní láskou Michalem.

ČTĚTE TAKÉ

Bartošová vrací úder bývalému manažerovi: »Několik let jsem tě živila!«

Ivetě Bartošové se rozpadá její tým! Vyhodila tanečníka! Kvůli sexu... A manažer prý skončil v blázinci!

Bartošová zase šokuje: Komunisti byli fajn a zkusila jsem drogy! A smála se vtipu o Pomejem...

Silvestr s Ivetou Bartošovou: Stojí jen 350 korun! A v ceně jsou i chlebíčky!

Nespokojená Bartošová - Vyhodila štěně z domu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.