Mráz a Jandová: Rozchod tajili měsíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mráz a Jandová: Rozchod tajili měsíc!

Marta Jandová tajila rozchod s podnikatelem skoro měsíc.
Marta Jandová tajila rozchod s podnikatelem skoro měsíc. (Aha! – Marek Pátek, showpix.cz)

Zpěvačka Marta Jandová (36), která téměř měsíc tajila rozchod s podnikatelem a stávajícím manželem Mahuleny Bočanové (42) Viktorem Mrázem (42), měla včera nervy na pochodu.

Rozchod sledovaného páru se totiž provalil v den, kdy Martu čekala důležitá divadelní premiéra.

„Je z toho na prášky a nechce nic komentovat,“ prozradil zdroj z jejího okolí. Sama Jandová se omezila jen na stručné konstatování, že za rozchodem není ani nevěra, ani Mrázův případný návrat k manželce Mahuleně a dceři Márince (8).

„Prostě jsme se dohodli na rozchodu, nebyla žádná hádka, žádný konflikt, žádná třetí osoba. Zamilovali jsme se ve špatný čas na špatném místě a situace nám nepřála,“ říká Marta. Z toho však vyplývá, že jedním z důvodů je přeci jen i to, že Mráz se od své bývalé rodiny nedokázal odpoutat s dostatečnou razancí a včas.

Pravdou je, že s Martou nebyl ani na Vánoce, kdy musel být s dcerou, a svou »ex« Mahulenu nedávno doprovodil i na pohřeb jejího otce. Definitivní návrat k rodinnému krbu prý manželé však neplánují. „Jsou v rozvodovém řízení a na tom se zatím nic nemění,“ dodává zdroj z okolí páru.

Vrátí se Viktor Mráz k manželce Mahuleně a dceři Márince?

Přečtěte si
martaherinkova
27. 2. 2011 • 02:45

Konečně Marta Jandová pochopila, že V.Mráz jí nesahá ani pod kolena, konečně prozřela a poslala ho k vodě, přeji Martě J. pořádnýho chlápka, který ji bude oporou, Marto bravo!!!!!!!!!!!!!

andulaanca
26. 2. 2011 • 18:44

a pod ní jsou vidět nohy skoro všech

andulaanca
26. 2. 2011 • 14:06

mně se ti dva k sobě mooc hodili. Škoda. Určitě by to byl moc krásný pár a měli b y moc krásná miminka. Škoda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.