Marta Jandová: Zavřené dveře na Slavíka! Nova se jí mstí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Marta Jandová: Zavřené dveře na Slavíka! Nova se jí mstí?

Fotografie
Fotografie (internal)

Není to jen Lucie Bílá (44), kdo okusil hněv televize Nova za účinkování v pořadu konkurenční Primy. I Marta Jandová (35), která nedávno vystoupila spolu s Die Happy v show Česko Slovensko má Talent, tvrdě narazila…

Zpěvačku Martu Jandovou byste na letošním slavnostním vyhlášení cen Český Slavík Mattoni hledali jen těžko. Přitom minulý rok vyhrála sošku pro Skokana roku a logicky by se nabízelo, že tuto cenu také předá svému nástupci, jímž se stal Xindl X.

„Ano, měla tu být, ale nakonec to dopadlo jinak,“ odpověděl nejprve opatrně a diplomaticky Petr Janda. Později ale potvrdil, že pravý důvod je jinde – totiž v zákazu, aby se Marta na obrazovce Novy objevila. Může za to její účinkování v konkurenční show televize Prima Česko Slovensko má Talent.

Petr Janda

„Nova tvrdí, že na ni má právo, protože jí »udělala«, ale tak to není,“ dodal rocker s tím, že Marta se stala hvězdou díky svým schopnostem a osobnosti.

Je ale nad slunce jasné, že když Nova zakáže takovým osobnostem jako je Lucie Bílá, Dara Rolins nebo Marta Jandová objevovat se ve svých pořadech, nejvíc na tom tratí především samotná televize.

ČTĚTE TAKÉ

Skandál na Slavících! Slavici Bílou nenechali zpívat, ona na za to pozvala lidi na Primu! A Gott to zase vyhrál…

Odvrácená tvář letošních Slavíků: Spory kvůli Daře Rolins! Pořadatel a režisér Slavíka proti Nově...

Prostořeká Lucie Bílá: Konec na Nově?

Další přeběhlice z Novy na Primu: Marta Jandová bude v Talentu!

Dara Rolins v šoku: Nečekaný vyhazov ze Slavíka!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.