Nezadaná Marta Jandová: Útěchu našla u Mariana Vojtka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nezadaná Marta Jandová: Útěchu našla u Mariana Vojtka!

Muzikál Kat Mydlář je plný extravagance.
Muzikál Kat Mydlář je plný extravagance. (muzikál Kat Mydlář)

Byl pozdní večer, první Máj... a opuštěnou Martu Jandovou (37) neměl kdo políbit pod rozkvetlou třešní. Svou náruč jí naštestí posyktnul Marian Vojtko (38) a zpěvačka tak neuschne...

Místo po Viktoru Mrázovi (44) zůstává v životě Marty Jandové stále prázdné. Podobné zkušenosti má i Vojtko, který po několika pokusech definitivně ukončil vztah s Libuškou Vojtkovou (30). Vznikl v zákulisí Divadla Broadway nový zamilovaný pár, který svou lásku oficiálně potvrdil na prvního máje?

Jandová a Vojtko své líbání neskrývali a ve společném objetí se objevili před diváky, kteří se v neděli vypravili na muzikál Kat Mydlář. Bude Jandová na toto představení jednou vzpomínat jako na romantický moment, který odstartoval její novou lásku?

Pokud by jí to s Marianem nevyšlo, Broadway nabízí dostatek účinkujících prahnoucích po cizím polibku. Během prvomájového představení si tak Marta vyzkoušela, jak by si pod rozkvetlou třešní poradila s Olgou Lounovou (30), která po rozchodu s Xindlem X (31) také strádá. Na jevišti došlo dokonce i k trojitému dívčímu polibku, když se k této dvojici přidala i Kamila Nývltová (21). Prvomájovou povinnost si v divadle odbyl i Vilém Čok (49).

Ze všech divadelních polibků však ten mezi Jandovou a Vojtkem působil jako ten nejméně inscenovaný...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.