Marta Jandová v šoku: Její exmanžel se žení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Marta Jandová v šoku: Její exmanžel se žení!

Marta Jandová to v Praze s Die Happy a exmanželem Thorstenem za zády pořádně rozbalila!
Marta Jandová to v Praze s Die Happy a exmanželem Thorstenem za zády pořádně rozbalila! (pro Aha! – Lenka Hatašová)

Zpěvačka Marta Jandová (37), která se před nedávnem rozešla s producentem a stávajícím manželem Mahuleny Bočanové (44) Viktorem Mrázem (44), nenajde otevřenou náruč ani u exmanžela Thorstena Mewese (38)! Navzdory spekulacím, že ti dva opět hledají k sobě cestu, pravý opak je pravdou: Thorsten si bere jinou!

Marta s exmanželem nadále vystupuje v kapele Die Happy, v neděli dokonce koncertovali v Praze, v beznadějně vyprodané Retro Music Hall. Po koncertu ale Marta deníku Aha! potvrdila, že milostný comeback se nekoná a konat nebude! „Thorsten se bude brzy ženit a má dvouměsíční dcerku,“ šokovala okatá zpěvačka.

„My se známe osmnáct let a už třináct let spolu nežijeme. Osobní věci jsme hodili za hlavu, neřešíme je a jsme teď opravdu jako bratr a sestra,“ řekla Jandová, která tak po rozchodu s Mrázem zůstává bez chlapa. „To vůbec nechápu! Taková dračice, s tak neskutečným sexappealem...“ kroutil hlavou Daniel Hůlka, jenž si koncert užil mezi diváky a po něm dokonce Martu překvapil kyticí tulipánů k jejím nedávným 37. narozeninám.

Gratulovat přišel Martě i její tatínek Petr Janda, který jí donesl přívěsek na náramek – malou želvu. Ta pravá narozeninová párty ale musí ještě počkat až do Velikonoc, Marta totiž ještě v noci spěchala do Německa. „Od pondělí do čtvrtka točím pro ZDF svůj hudební pořad, kde budou živé kapely a dokonce i publikum. Vysílat se bude každou sobotu večer. Bude to taková trošku anarchie,“ přibližuje Jandová.



Přečtěte si
miran71
19. 4. 2011 • 21:42

Myslím že Marta to má na velkém háku,a má na víc.-))

turbulence
19. 4. 2011 • 13:49

Boží mlý ny melou pomalu ale na každýho jednou dojde,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.