Karel Gott letos zpívá jen v Německu: Češi mají utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott letos zpívá jen v Německu: Češi mají utrum!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – David Kundrát)

Zatímco Karel Gott (71) pokračuje s dalšími zahraničními kolegy v zájezdové show po Evropě, jeho manažerka Jaroslava Herzerů a sekretář Jan Adam odmítají nabídky na zpěvákova vystoupení v Česku.

„Dohodli jsme se, že poté, co v květnu skončí to dlouhé turné po Evropě, musí Karel zůstat v klidu. Žádné jiné koncerty mu zatím na letošek neplánujeme,“ řekl deníku Aha! Adam. Gotta tak v tomto roce čeká jediný koncert v rodné zemi – a to 31. března v Opavě, kde vystoupí s Jitkou Zelenkovou (60).

„Je hezké, že můj tým myslí na mé zdraví. Turné po Evropě pokračuje bez problémů. Mrazy a každodenní dlouhé přejezdy z města do města zatím zvládám,“ řekl nám Karel, jehož spolupracovníci mají strach, aby kvůli pracovnímu vypětí nezkolaboval.



Přečtěte si
fiat
18. 4. 2011 • 17:21

Já být Karlem, tak budu vychovávat děti v Německu. tady není jednoduchá situace/ celkově,nejen politická/ a člověk si klade otázku, zda má děti vychovávat podle pravidel slušnosti a morálky a pak lze asi těžko předpkládat, že budou mít život snadný a šťastný,nebo je vychovávat k takovému kulišáctví, aby vším propluli a měli se dobře. Za příkald lze vzít Karla Kryla, který neslevil ze svých zásad a platil za to.....Kdo má své děti rád, tak je to pro něho těžké rozhodování. V Německu tento problém asi není, nebo není tak velký.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.