Karel Gott odjel na turné! Ivana: Vrať se domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott odjel na turné! Ivana: Vrať se domů!

Karel Gott přijede v noci z Německa na otočku domů.
Karel Gott přijede v noci z Německa na otočku domů. (Aha! – Daniel Černovský, David Kundrát)

Miluje svoji práci, ale také svoji rodinu. Zpěvák Karel Gott (71) se proto i přes náročné turné po pěti evropských zemích, které od tohoto týdne »jede« se svými německými kolegy, rozhodl i na několik hodin vracet domů.

Podle našich informací se na tom domluvil se svojí manželkou Ivankou (34), která nechce, aby se zpěvákovým dcerkám Charlotte (4) a Nelly (2) moc stýskalo. Na Karlovy zahraniční cesty jsou sice holky zvyklé, ale tahle je až moc dlouhá – a to si uvědomuje i Karel.

Holky byly bez táty přes dva týdny už v lednu. To se Karel plavil na lodi Costa Concordia Atlantikem. Kvůli propagaci nové desky, pak strávil několik dnů v Německu. Teď se zpěvák do svého druhého »domova« na delší čas vrátil. Gott je totiž součástí show Jarní festival popové hudby 2011, která začala v polovině tohoto týdne a každý den má zastávku v jiném městě.

„V neděli a v pondělí koncertujeme v Chemnitzu, což je z Prahy kousek. Takže bych se na otočku objevil z neděle na pondělí doma. Holky budou určitě rády,“ řekl Nedělnímu Aha! Gott a zároveň nás na show do bývalého východoněmeckého města na severním úpatí Krušných hor pozval.

„Turné kromě Německa zavítá i do Belgie, Dánska, Rakouska a Švýcarska. Vedle Karla na společných koncertech vystoupí například hráč na harmoniku Michael Hirte, balet německé televizní společnosti MDR nebo francouzský klavírista Richard Clayderman,“  prozradil Nedělnímu Aha! Gottův sekretář Jan Adam s tím, že série koncertů skončí 8. května v Grefrathu.

Více čtěte v zítřejším Aha!

Manželka Ivana a dcerky Charlotte a Nelly se už na tátu těší.

Přečtěte si
xcarodejka
11. 3. 2011 • 14:09

Gott je zpěvák kovaný.....

doja
21. 2. 2011 • 09:36

Ale to bych si nikdy nedovolila někoho podceňovat Jenom myslím, že zub času pracuje na každém. Možná je Kája božský i v sexu, ale přece jenom má doma mladou manželku a ta dá zabrat takže si dovoluji myslet, že mladé holky piglovat už nezvládne. A navíc..myslíš, že by v jeho letech riskoval průser, kdyby na něj bulvár vyšťoural nějakou pikantnost???? O dvacet let mladší manželé můžou, ale ne doma, tam jim to holt se starší paní asi moc nejde Ale jsi hodný, že zaskočíš a vypomůžeš

doja
21. 2. 2011 • 07:35

Ty jsi mě tedy po ránu rozesmál Bude mu 72 let, chtěla bych vidět v jeho letech borce, který pigluje mladý holky do rána

kolemjdouci_clobrda
20. 2. 2011 • 21:26

stařeček by se neměl tak namáhat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.