Udílení cen Grammy: Z vejce se vyklubala Lady Gaga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Udílení cen Grammy: Z vejce se vyklubala Lady Gaga!

Příchod podivné delegace.
Příchod podivné delegace. (ara, EPA)

Pokud někdo před 53. slavnostním vyhlášením amerických hudebních cen Grammy sháněl americkou zpěvačku Lady Gaga (24), odbývala jej zpěvaččina manažerka zvláštní odpovědí: „Je v embryonálním stavu a nenarodí se až do svého vystoupení.“

Její smysl se dal pochopit, až když v přímém přenosu udílení cen přineslo několik tanečníků na nosítkách obří žhavé vejce.

Z něho se pomalu začínala klubat hvězda. Jasně, kdo jiný než Lady Gaga, která dle svého zvyku předvedla úplně nejulítlejší vystoupení večera! Originálně představila nejnovější singl s názvem Born This Way (Narozena takhle). Zpěvačka posléze přiznala, že ve vejci strávila dlouhé tři hodiny. Aby to přežila ve zdraví, měla uvnitř kyslíkovou masku i větrák.

Není divu, že se vyčerpaná Gaga neudržela a při přebírání ceny za nejlepší popové album vyhrkla: „Do pr*ele!“ Zaměstnala tak cenzory, kteří ihned zmáčkli tlačítko a hrubost »vypípli«. To mohou, z těchto důvodů totiž vysílají se zpožděním několika sekund.

813796:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.